Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ahsoka Tano karaktere minek a...

Ahsoka Tano karaktere minek a hatására lett ilyen kultikus, mikor az elején szabályosan utálták őt?

Figyelt kérdés

Nem nagyon tudom értelmezni az ő "pályafutását", hiszen az elején utálat és közröhej tárgya volt ("Skysrác"), aztán meg most az egyik legismertebb és legkedveltebb, ikonikus figura a Star Wars-ban, szabályos kultusza van, állítom többen szeretik mint Yoda mestert vagy Reyt. Miközben ő élőszereplős filmekben nem is szerepelt (most azt az 1 db Mandalorian epizódot ami csak fél éve jött ki ne számoljuk, mert már bőven előtte is közönségkedvenc volt, tehát nem annak a hatására lett az).

Ő minek a hatására és hogyan lett nem kedvelt karakterből kultuszkarakter?

2021. júl. 17. 00:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Volt (Xanatos) de az el se jutott a próbákig a sötét oldal miatt.

2021. júl. 24. 00:53
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nemtom a Xanatosos sztori most Kánon v Legenda, de remélem Kánon, mert elég jó sztori volt.

Tudtommal az a mester fokozatú Jedi kap tanítványt, aki vállalja is. Mint pl ugye az említett Qui-gon nem vállalt sokáig.

Az más kérdés, hogy a háború vélhetően felülírta a szabályokat. Muszáj volt a Jedik képzését felgyorsítani, hogy legyen utánpótlás, és a leghamarabb a terepen tudnak betanulni, a lovagok és mesterek meg a fronton vannak, szóval logikus lépés melléjük rendelni őket.

A kérdésre válaszolva:

Ahsokát 6 évadon keresztül nézhettük ahogy idegesítő és zöldfülű kölyökből szinte felnőtt, korához képest meglehetősen bölcs, jószívű és kitartó hősnő lesz. Én 18 körül votlam amikor megismertem, de még így is azt mondom: gyakorlatilag vele nőttem fel.

A karakter abszolút szerethető,t énylegesen hősi karakterjegyeket tartalmaz, a dilemmái átérezhetőek, a döntéseivel egyet lehet érteni.

Szóval összességében az egész SW verzumnak a talán legjobban megírt és legjobban kifejtett karaktere.

Míg ott van Anakin, aki amikor Jedi volt, akkor is nyávogott, hisztizett, nyönyönyö, egyszerűen nem volt szerethető karakter, így a sötét oldalra való átállása sem volt fájdalmas. Egyébként a Clone Wars ezen is sokat segített, de tényleg jóvá tenni azért nem siekrült.

És ja, ne tagadjuk, direkt vonzóra is lett meganimálva. Nagy szemek, pisze orr, vastag ajkak, "kreolos" bőrszín, hosszú hajként funkcionáló lekuk amik a vállára omlanak... és emellett jóformán nem hord ruhát. Nemtom feltűnt-e, de picsagatyában és hasvillantós topban nyomul a csaj:D

2021. aug. 29. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!