Ha én videózok itthon magamnak, akkor az miért nem lesz olyan minőségű képileg, mint a mozifilmek?
Figyelt kérdés
Illetve kisebb méretű a látható kép is, nincs olyan nagy szög. Milyen kamerát kell vegyek, hogy jó legyen?2021. júl. 15. 20:15
11/14 A kérdező kommentje:
Nem semmi milliós technológiák ezek. Úgy tudom egyébként, hogy Roger Deakins nagy mestere az operatőrködésnek. Például az 1919 című film úgy van megcsinálva, mintha nem lenne vágás.
2021. júl. 15. 21:46
12/14 A kérdező kommentje:
Olyan kaliberű filmnél nem semmi munka azért.
2021. júl. 15. 21:47
13/14 anonim válasza:
At Ideglelést kézikameraval vették fel, olyasmi vegyél sztem az nem kerül 10 millióba
14/14 anonim válasza:
Na jó de ez rossz példa. Létezik found footage zsáner de azok olyan minőségűek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!