Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik sorozat volt az,...

Melyik sorozat volt az, amelyiket nem bántad, hogy megnézted?

Figyelt kérdés
Nyitott vagyok romantikusra, természetfelettire, akcióra, drámára, igazából szinte mindenre. Elég sok sorozatot láttam már és nem tudom mit nézzek.
2021. júl. 13. 09:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Többnyire olyan sorozatokat láttam, amik tetszett. Hol jobban, hol kevésbé, de 80%-ban tetszettek. Úgyhogy könnyebb lenne az ellenkezőjét felsorolni, de amik a leginkább tetszettek:

Lost

Trónok harca

Stranger things

Szökés

Monk

Vezércsel

Elit alakulat

Chernobyl

Watchmen

Breaking bad

A hátrahagyottak

2021. júl. 13. 15:17
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Sokat a fentiek közül, de nekem a drogos filmek és sorozatok nem jönnek be. A Braking Bad második évadát már nem bírtam végignézni. Idegesített az egész úgy, ahogy van. Most mit tegyek, ha nekem nincs szükségem ilyenekre ahhoz, hogy jól érezzem magam? Magasról elítélem az egész dolgot az elejétől a végéig. Jöhet a lepontozás.
2021. júl. 13. 19:20
 13/17 anonim ***** válasza:

A Braking Bad az egyik legkirályabb sorozat. Ahhoz hogy élvezd nem kell drogosnak lenni. A főhös egyszer sem használ drogot. Az egy szellemes, de azért kőkemény dráma. ( Ilyen hülye ellenérvet még nem is olvastam!) Ilyen erővel akkor nem nézel krimit, mert nem akarsz megölni senkit?

Ja, és igen, lepontoztalak.

2021. júl. 13. 19:24
 14/17 anonim ***** válasza:

Banshee- ritka energikus, nyers és erőszakos ,hibátlan 1 évad, egy folyton robbanni kész figurával.

A szökés- az egyik legjobb 1 évad az övé, amit sorozatban láttam

Egy Rém rendes család- a könnyem csordult a nevetéstől, imádtam

Brooklyn99- lehet nem szeretni?

Agymenők- Penny...

Mission Impossible- gyerekkorom kedvence

Knight Rider- fiúként a 80-as évek végén, német nyelven

MacGyver- a zseni a kis svájcival

Magnum- Tom Selleck humoros és kemény fickó is tudott lenni

a teljesség igénye nélkül még pár: Xena, Herkules, A Számkiszervezett, A hős legendája, Nils Holgersson csodálatos utazása a vadludakkal, Az elveszett világok, Frakk, Süsü, Kukori és kotkoda, Vízipók, csodapók, Gumimacik, Kalóz Jack 100 élete, Nehéz napok a föld nevű bolygón és még írhatnék tucatszám

2021. júl. 13. 23:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Egyiket sem bántam, ha valami sz a r már az elején akkor azt nem folytatom
2021. júl. 14. 01:09
 16/17 anonim ***** válasza:

Azzal egyet tudok érteni, hogy A szökés első évada a valaha volt egyik legjobb első évad. Ha teljes, egész sztorit tudtak volna köré írni és befejezték volna az első évaddal, akkor szerintem a legjobb sorozatok között emlegetnék még a mai napig is.

Bár én azok közé tartozom, akinek a folytatás is tetszett, de egyértelműen az első évad a legjobb, magasan.

2021. júl. 14. 02:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Drakula, A Kalifátus, The Mandalorian, Sherlock, Hannibal, Trónok harca, Death Note, South Park, Rick és Morty, Csillagkapu CSK-1, Agymenők, A zöld íjász
2021. júl. 14. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!