Melyik sorozat volt az, amelyiket nem bántad, hogy megnézted?

Többnyire olyan sorozatokat láttam, amik tetszett. Hol jobban, hol kevésbé, de 80%-ban tetszettek. Úgyhogy könnyebb lenne az ellenkezőjét felsorolni, de amik a leginkább tetszettek:
Lost
Trónok harca
Stranger things
Szökés
Monk
Vezércsel
Elit alakulat
Chernobyl
Watchmen
Breaking bad
A hátrahagyottak

A Braking Bad az egyik legkirályabb sorozat. Ahhoz hogy élvezd nem kell drogosnak lenni. A főhös egyszer sem használ drogot. Az egy szellemes, de azért kőkemény dráma. ( Ilyen hülye ellenérvet még nem is olvastam!) Ilyen erővel akkor nem nézel krimit, mert nem akarsz megölni senkit?
Ja, és igen, lepontoztalak.

Banshee- ritka energikus, nyers és erőszakos ,hibátlan 1 évad, egy folyton robbanni kész figurával.
A szökés- az egyik legjobb 1 évad az övé, amit sorozatban láttam
Egy Rém rendes család- a könnyem csordult a nevetéstől, imádtam
Brooklyn99- lehet nem szeretni?
Agymenők- Penny...
Mission Impossible- gyerekkorom kedvence
Knight Rider- fiúként a 80-as évek végén, német nyelven
MacGyver- a zseni a kis svájcival
Magnum- Tom Selleck humoros és kemény fickó is tudott lenni
a teljesség igénye nélkül még pár: Xena, Herkules, A Számkiszervezett, A hős legendája, Nils Holgersson csodálatos utazása a vadludakkal, Az elveszett világok, Frakk, Süsü, Kukori és kotkoda, Vízipók, csodapók, Gumimacik, Kalóz Jack 100 élete, Nehéz napok a föld nevű bolygón és még írhatnék tucatszám

Azzal egyet tudok érteni, hogy A szökés első évada a valaha volt egyik legjobb első évad. Ha teljes, egész sztorit tudtak volna köré írni és befejezték volna az első évaddal, akkor szerintem a legjobb sorozatok között emlegetnék még a mai napig is.
Bár én azok közé tartozom, akinek a folytatás is tetszett, de egyértelműen az első évad a legjobb, magasan.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!