Melyik sorozat volt az, amelyiket nem bántad, hogy megnézted?
Figyelt kérdés
Nyitott vagyok romantikusra, természetfelettire, akcióra, drámára, igazából szinte mindenre. Elég sok sorozatot láttam már és nem tudom mit nézzek.2021. júl. 13. 09:40
1/17 anonim 

válasza:

The Sopranos, The Wire, Six Feet Under, Lost, Dexter, Breaking Bad, Peaky Blinders, Twin Peaks
2/17 anonim 

válasza:

Braquo, Lost, Twin Peaks ( csak az első sorozat!), Kemény zsaruk, Róma, Deadwood,Spartacus, 13-as raktár, Az ifjú pápa, Braking Bad, Kemény motorosok, Csendes Don,
3/17 anonim 

válasza:

The Wire
Breaking Bad
Dekalog
Berlin, Alexanderplatz (1980)
The Sopranos
Oz
Deadwood
BoJack Horseman
Twin Peaks (szerintem amúgy a harmadik évad a legjobb, Lynch egész életművének kulminációja)
4/17 anonim 

válasza:

Onedin, Nem kell mindig kaviár, Tudorok, Az elit alakulat, Férjek gyöngye, Házi háború, Páran párban, Szívem csücskei. Agymenők
6/17 anonim 

válasza:

A fiúk a klubból
Dr Csont
Hazudj,ha tudsz
8/17 anonim 

válasza:

Stranger Things
Fringe
Banshee
The Expanse
West World
Aranyélet
9/17 anonim 

válasza:

Nicky Ricky Dicky és Dawn
Jessie
South Park
Winx club
Az én lányom
Anya
Császárnő
Marimar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!