Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szeretitek a South Parkot és...

Szeretitek a South Parkot és a Family Guyt?

Figyelt kérdés
Kb. miről szól? Kiknek ajánlanátok?

2021. júl. 11. 12:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A South Park egy szatíra a nyugati társadalomról, politikai, média szempontból, celebekről, társadalmunkon belüli erőszakról. Ahelyett, hogy mindezt bemutatnák úgy, ahogy van, négy fiatal fiún keresztül próbálják kivetíteni.

A Family Guy egy primitívebb sitcom ennél, ami egy diszfunkcionális, életképtelen családot mutat be, akik próbálnak túlélni a világban. Beteges, csavart humor, és politikailag inkorrekt. Polgárpukkasztó.

2021. júl. 11. 13:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként a South Parkot annak ajánlanám, aki szereti a humoros, szatirikus, animált sitcomokat, és érdekli a nyugati társadalom problémái.

A Family Guyt annak, aki az egyszerűbb, könnyebben fogyasztható, spontán poénokat szereti.

2021. júl. 11. 13:04
 3/7 anonim ***** válasza:
87%

A South Park-ot igen,bár 19.évadtól nem nagyon tudtam élvezni.

A Family Guy-t nem. Azt a 2.évadnál abba hagytam,mert egyszerűen nem tudtam rajta nevetni.

2021. júl. 11. 13:21
 4/7 anonim ***** válasza:
25%
senkinek
2021. júl. 11. 15:22
 5/7 anonim ***** válasza:
96%
South Park már csak árnyéka önmagában. A 14-15-ik évad környékétől nagyon kezdett romlani.
2021. júl. 11. 21:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
South parkot nagyon szeretem főleg a régebbi évadokat. Family Guy nem igazán jön be,számomra unalmas.
2021. júl. 18. 00:38
 7/7 anonim válasza:
100%
South parkot szeretm family guyt nem
2021. júl. 20. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!