Melyik horror film volt rátok a legnagyobb hatással?
Figyelt kérdés
Amitől napokig féltetek. Mert már nagyon sok horror filmet láttam, de amitől féltem volna szinte nincs is.2021. júl. 9. 19:19
11/19 anonim válasza:
Ami úgy napokig bennem maradt utoljára az talán a rémálom az elm utcaba első része volt. De ez még gyerekkori élmény. Meg a sinister filmnek a hangulata, este rendesen beszartam rajta. De a végét azt nagyon elkúrták nagy kár érte. Első fele odabaszott.
12/19 anonim válasza:
Anno az Átok 1 és a Kör. Meg az X--akták sorozat és a Jelek című film.
13/19 anonim válasza:
12es vagyok.
Ha horrornak vesszük,akkor az Eden Lake nyírt ki lelkileg leginkább.
14/19 anonim válasza:
Eden Lake, én is ezt akartam írni! Michael Fassbender egyik korai filmje. Gyerekek, én utána azt mondtam magamnak, ezt nem kellett volna megnézni..
15/19 anonim válasza:
14
Emlékszem,a mostohatesóm kért egyszer,mondjak valami durva filmet mert olyat akar nézni. Mondtam neki az Eden Lake-et.
Este rámír messengeren:
"A k.va anyád..minek mondtad,hogy nézzem meg?"
Hangosan felrögögtem. :D
16/19 anonim válasza:
Nekem gyerekkoromban az Álomküzdők okozott még rémálmot is.
17/19 anonim válasza:
Sinister jut hirtelen eszembe.
18/19 anonim válasza:
A Mas vilag. Annyira nem felelmetes, de napokig bennem volt.
19/19 anonim válasza:
hat az ilyen tipik youtube matek tutorialokon szo szerint semmi nem okozott almatlan ejszakat…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!