Melyik horror film volt rátok a legnagyobb hatással?
Figyelt kérdés
Amitől napokig féltetek. Mert már nagyon sok horror filmet láttam, de amitől féltem volna szinte nincs is.2021. júl. 9. 19:19
1/19 anonim válasza:
Az életem az egy igazi horror. Félek.
2/19 anonim válasza:
Hát, mikor láttam az Insidious első részét akkor napokig nem tudtam aludni mert féltem hogy én is kilépek a testemből és úgy járok mint a kisfiú, dalton. Pedig 18 éves lehettem.. XD
4/19 anonim válasza:
De amúgy a "Teeth", mert kicsi voltam és akkor néztem sutyiba mikor nem voltak otthon a szülők, és kíváncsi voltam rá. Olyan film, hogy napokig féljek nem volt semmitől.
6/19 anonim válasza:
Hívatlan vendég. Nem mondom hogy olyan iszonyú ijesztő. De régóta a kedvenc horrorom. Leginkább azértmert nimcs benne semmi igazán természetfeletti.
8/19 anonim válasza:
Ezt nem hiszem el 7es. Egy traumát idéztél fel bennem.... pedig már épp sikerült túllepnem. Azt ne nézd meg kerdező! Óvd a lelkivilágod... de komolyan az nem horror már, az egy nagyon nem jó kategória...
9/19 anonim válasza:
De horror, azonban - a látszat ellenére! -az intelligens fajtából. Kell IQ a megértéséhez, de azon kevés horrorfilmek egyike, aminek van mondanivalója.
( Ne érts félre, nem azt mondom hogy Te nem vagy intelligens! Sokak gyomra nem bírta azt a filmet.)
10/19 anonim válasza:
Ez nem vicces mert tényleg bár hülye lennék. Addig a filmig hittem hogy jó a gyomrom. De nagyon erzékenyen érintett. Rettenetes a téma felvetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!