Más is van olyan helyzetben hogy szívesen elmenne a Blackpink filmre de nincs kivel? Esetleg valaki nem akar együtt menni?
Érdekel a film, nagyon szívesen megnézném mint ahogy tavaly és azelőtt is láttam a BTS filmeket. Viszont akikkel akkor voltam azokkal már nem igazán tartjuk a kapcsolatot, csak ezért nem szeretnék rájuk írni. Egyedül én nem élvezem az ilyen helyeket mint amilyen a mozi. Nem azzal van a bajom hogy kellemetlennek tartom hogy egyedül kéne mennem hanem hogy úgy valahogy nem olyan jó az egész, nincs meg rá a hangulatom (nem azért mert végigdumálnám a filmet)
16L vagyok, augusztus 8-án érnék rá mivel 4-én nem leszek itthon. Nekem Budapest bármelyik mozija megfelelne szerintem, de a legjobb a Westend Cinema City lenne mivel onnan megy vonatom hazafelé. Ha valaki hasonló helyzetben van mint én, szeretne valakivel menni és nagyjából hasonló korú akkor írjatok és megbeszélhetjük a részleteket.
Egyébként ez egy jó döntés. Én is rengeteget járok moziba egyedül. Eleinte furcsa volt, de igazából hamar rájöttem hogy természetes.
Amúgy szívesen elmentem volna veled, szeretem a Blackpinket, de 27 éves srácként ezzel egyedül vagyok a környezetemben xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!