Hogy került a Dharma a szigetre (LOST)?
Figyelt kérdés
Jacob azt monta csak az kerül a szigetre akit ő meghiv akkir őket is ő hivta?
van aegy 11 perces kisfilm a youtuben ami megmagyarázz pár dolgot de még mindig nem mindent pl ez
2010. aug. 27. 06:44
1/7 anonim válasza:
Az anyja egy ottani "törzsből szakadt ki" úgy emlékszem és ő az ikertestvérével ott született meg, nem ismerve a többieket.Az anyjuk volt a "fény " őrzője. Mivel a tesója a gonosz lett és tett dolgokat ezért ő kapta meg ezt a "titulust" az anyjuktól.
2/7 A kérdező kommentje:
kösz a választ de ezt én is tudtam
de én a dharmáról kérdeztem
2010. nov. 5. 13:32
3/7 anonim válasza:
Nem tudom, érdekel-e a még a kérdés, de azért elmondom, én hogy vettem ki: a DHARMA kezdeményezés egy komplex kutatói csoport volt, a tagjai különböző tudósok voltak, akik a sziget sajátosságait vizsgálták. Ben 8 évesen került be a csoportjukba az apjával együtt. Vagyis azóta él a szigeten. Később kinyírta a mérges gázzal a DHARMA tagjait és szövetkezett a sziget őslakosaival, a "gonoszokkal". Aztán belőlük, később Ethan-ből, néhány külsősből (mint pl Juliet) és a gép hátuljának pár túlélőjéből toborozta azt a csapatot, akiket eleinte a rettegett "Többiekként" emlegetnek. Jacob tulajdonképpen a sziget lelke, ő van ott a kezdetektől fogva, mindenkinél régebb óta.
4/7 A kérdező kommentje:
ezt is tudtam de ez még
MINDIG NEM A KÉRDÉSRE A VÁLASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. jan. 6. 12:27
5/7 anonim válasza:
Egy igazi antiszociális tuskó vagy kedves kérdező.
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm ! :-) de miért nem lehet a kérdésre válaszolni?
2011. jan. 6. 19:33
7/7 anonim válasza:
Végigolvastam a válaszokat, hátha én is válaszra lelek és tényleg nem a válaszra válaszoltak. :D
Igazából erre (mint sok másra) sincs válasz szerintem.
Azt sem tudjuk meg, hogy a többiek, akikhez ugye Ben is csatlakozott, ők hogyan kerültek oda. :)
Nyugodjunk bele abba, hogy rátaláltak valahogy a szigetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!