Mit csináltok, ha végeztek egy sorozattal? Ti is érzitek azt az ürességet? Ha igen, hogy szűntetitek meg?
Figyelt kérdés
2021. júl. 5. 18:54
2/6 anonim válasza:
Én ha végig nézek egy sorozatot, szeretek utána elgondolkodni, hogy mi volt benne, mi hogy történt stb... Általában másnap vagy este kezdek bele egy új sorozatba. 😅
3/6 anonim válasza:
Persze, hogy volt ilyen. Többször is. Ilyenkor általában utánaolvasok mindennek is. Kritikának, imdb oldalt megnézem, akár itt gyakorin véleményeknek, instagramon színészeknek, kommenteknek. Ahogy előttem írták, átgondolom.
Ilyesmik. :)
Aztán filmeket nézek inkább, azok rövidebbek. Gyorsabban el lehet terelni a figyelmet velük és azokat is ugyanúgy lehet élvezni. Későbbehet másik sorozat vagy még később ugyanaz még egyszer, ha tényleg nagyon tetszett. :)
4/6 anonim válasza:
Épp ma fejeztem be a Lost-ot. Szóval én most is érzem azt azt ürességet. Idővel elmúlik, aztán majd találok egy másik sorozatot. És, ha annak is vége akkor kezdődik elölről ez az ördögi kör.
5/6 anonim válasza:
Az első válaszoló válaszát adom. Próbálok hasonló karakterű sorozatot keresni. Bár azt el kell ismernem, hogy régebben sokkal jobb sorozatokat adtak ki mint most az elmúlt 2 évben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!