Blacklist, Elizabeth Keen karakterét és az azt övező imádatot csak én nem értem?
Az első résztől kezdve iszonyatosan antipatikus volt számomra, a 7-8. évadban már néha elpörgettem a jeleneteit, annyira irritált. Hozzáteszem, nem csupán a karakter, szerintem a színésznő játéka is borzalmas. Soha egyetlen őszinte érzelmet nem láttam az arcán.
A karaktert pedig egyszerűen nem képes felfogni az agyam.
Kockára teszi a lánya meg mindenki más életét egy titok miatt, amire már rég rájöhetett volna, ha nem egy marék lepke lenne az agya helyén. Elárul, kijátszik mindenkit, de ugyanúgy odavan érte mindenki. (nyilván nem Reddingtonra gondolok) Wtf. Mégis miért? Soha semmi extrát nem tett értük. Ezt már az elején sem értettem ahogy azt sem, hogy még a főnöke is folyamat behódolt neki, mintha annyira jó ügynök lett volna. Ressler pedig megint egy vicc. A szabályok és erkölcs mintaképe egy d.gás után teljesen elveszíti önmagát.
Szerintem egyetlen szerencséje a sorozatnak James Spader játéka, ami annyira nívós, hogy képes kompenzálni a nagybetűs együgyűséget :D
Spoiler
A halála a legszebb pillanata volt ennek a 8 évadnak.
Szerintem akkor ment félre a karakter amikor összefeküdt Resslerrel.
Még ettöl függetlenül is sokkal jobb sorozat mint sok agyonhájpolt sikersorozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!