Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Segít valaki a Feketelista c....

Segít valaki a Feketelista c. Sorozatban?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem bele a Feketelista c. Sorozatba, a 2. Évad felénél járok, de nagyon nemhagy nyugodni, hogy Reddingtonnak a lánya-e Elizabeth. Valaki kérem mondja már el, hogy mivan (szeretem a spoilert), a másik kérdésem pedig, hogy folytatták a 8. Évaddal, de itt befejezték/ik vagy lesz folytatása még?

Köszönöm!

#évad #feketelista #spoiler #Elizabethkeen #Raymondreddington
2021. márc. 28. 12:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Én a mostani évadig láttam az összes részt. Megnyugtatlak, hogy nagy zűrzavar van, még most sem lehet igazából tudni, hogy ő az apja, vagy sem. :D Már párszor elmondta hogy igen és azt is hogy nem, szóval hazugság hazugság után.

Egyébként Red nem is Red, csak felvette a személyiségét. Időközben majd Katarina is megjelenik, akiről kiderül, hogy igazából nem halott, és Liz anyja. Még most is nagyon sok elvarratlan szál van. Hogy a 8. lesz-e az utolsó, fogalmam sincs. Már nagyon érződik, hogy próbálják kipréselni, ami van a sorozatból, de egyre gyengébb, kaszálhatnák már és kitalálni egy normális befejezést.

2021. márc. 28. 12:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Ebben a sorozatban pont az a jó,hogy semmi sem biztos még a 2# válaszban írtak sem 100%.
2021. márc. 28. 12:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, úgy van hogy valószínűleg az igazi Raymond Liz apja, de ő meghalt, megtalálták a maradványait is, amit az ál-Reddington próbált eltitkolni Liz elől. Ahogy írtam, még mindig nincs ez az egész tisztázva. Az is benne van a pakliban természetesen, hogy ő az apja.
2021. márc. 28. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!