Ajánlanátok jó pszichológiai horror filmeket/sorozatokat?
Nem tudom, hogy igazából van-e ilyen kategória, mert ami pszichológiai, az thriller, amit láttam. Teljesen azt sem tudom, hogy konkrétan mi a kettő között a különbség (horror és thriller), úgyhogy ha valakinek van kedve, azt is leírhatja. :D Bár itt tudom, hogy megoszlanak a vélemények. :D Szóval én jobban szeretnék olyat, ami tényleg félelmetes, nem pedig ijesztő. Tehát féljek tőle és tovább benne maradjon az emberben, ne pedig a tömeggyártott jumpscare-ekkel legyen tele. Persze nem hiba, ha az is van, de ne ezen legyen a hangsúly. Az ördögűző például követendő példa, ha minden igaz, bár eddig még nem láttam. :D Meg amúgy sem láttam sok horror filmet, tehát ezzel nem lesz baj. Talán az ilyen természetfelettis dologok jobban tetszenek, mint a gyilkolósak.
Ha esetleg van annyi időtök, írhatjátok sorban is a címeket azt figyelembe véve, hogy melyik mennyire tetszett, de persze ez nem fontos. :D
Museum (japán pszicho-thrillerí)
Oldboy (a régi, dél-koreai verzió)
Meghallgatás (japán)
Fehér éjszakák
Örökség
A látogatás
Jó éjt anyu!
Beszélnünk kell Kevinről
Antikrisztus
A gépész
Anyám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!