Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hozzá lehet szokni a horror...

Hozzá lehet szokni a horror filmekhez?

Figyelt kérdés
Utána próbáltam nézni van-e olyan pszichológiai kísérlet, melyben azt tesztelik, hogy valaki, aki kezdetben nagyon rettegett a horror filmektől, megnézetnek vele pl.30 félét és végül már nem is ijed meg egyetlen ijesztő résztől sem? Avagy volt-e valakinek ilyen tapasztalata?

#film #horror #pszichológia #ijesztő filmek
2020. ápr. 18. 11:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Horrorfilm paródiát kell nézni, utána már az eredetin is röhögni fogsz. :)
2020. ápr. 18. 12:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát én kicsinek féltem a horror filemktől mostanra már szeretem,nem nagyin félek tőlük.

Talán először youtubeom kezdtem el horror játékoknak a gamplay videót nézni aztán rákaptam.

2020. ápr. 18. 14:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nalam kb ez volt...

Asszem elsős gimis voltam amikor megneztem életem első horror filmjét (valamelyik texasi lancfureszes remake volt) és konkrétan alig tudtam feldolgozni amit láttam. Este persze eszembe jutott, és alig tudtam aludni miatta, aztán napokig beszéltünk róla a barátnőmmel, akivel néztem.

De valahogy mégis megfogott a hangulata, és egy kicsit jó is volt úgy félni, hogy tudom, hogy nem fenyeget valós veszély, ezért elkezdtem egyre több ilyen filmet nézni, gimi végére meg már teljesen immunis voltam az ijesztgetésekre.

Sőt... Régen bármilyen horrort is néztem, az garantáltan lekötött a feszültség miatt, de most végig sem tudom ülni az olyan horrorfilmeket amiknek nincs jó háttérsztorija, mert olyan szinten unom magam.

2020. ápr. 18. 15:04
 4/8 TR75 ***** válasza:
100%
Erről szól a kondícionálás.
2020. ápr. 18. 15:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ovisan a Kukucska kalandjai pár részétől is féltem. Kb 10 évesen meg a Függetlenség napja formaldehides földönkívülis jelenetétől is.

Most meg a Szín az űrből nézése közben ettem a csokit. :D Az Az közben is ettem, meg még sorolhatnám.

Egy idő után megszokod. Az a lényeg, hogy sokat kell nézni az ilyesztő részeket, hogy lást az aktuális szörnyet, vagy akármit kb minden szögből, mert:

"Az emberiség legősibb és legerősebb érzése a félelem, a legősibb és legerősebb félelem pedig az ismeretlentől való rettegés." (H.P.Lovecraft) :)

Ajánlom figyelmedbe ezt a YT csatornát:

[link]

(19L)

2020. ápr. 23. 23:15
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

Egyébként az ilyen okkult misztérikus horrortól sincsen már semmi bajotok?

2020. ápr. 25. 21:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
#6 Darabolós, okkult, pszichológiai; jöhet bármilyen :D
2020. ápr. 25. 21:28
 8/8 Batman44378 válasza:
100%
Igen, hozzá lehet szokni ha sokat nézel egy idő után már nem félsz. 😊🤡🎈
2020. ápr. 26. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!