Miért nem volt hatással a vírus a filmekre? Szerintetek is ugyanannyi film készül mint a vírus előtt?
Filmek, melyek késtek, nem a mozikban jelentek meg, vagy kaszálásra kerültek a vírus miatt:
Nem fogom megszámolni, de csak így ránézésre száznál több címről van szó. Egyértelműen hatással volt a filmiparra a vírus.
Te melyik dimenzióban élsz?
Az Avatar 2 6. halaaztása pont a vírus miatt lett. Erről azért csak kellett volna hallj.
"A fő kérdés az volt,hogy miért nem szelektált a vírus filmek tekintetében ?"
Hogyan szelektált volna? Egyik film ugyanúgy halasztva lett, mint a másik. Mindkettő később jelenik meg, és kész.
Mert miért is kellett volna törölni egy olyan filmet, aminek van már forgatókönyve, rendezője, szerződtettek hozzá színészeket, stábtagokat, stb, s esetleg már el is kezdték a forgatását?
A vendéglátói szakmák se szűntek meg, csak volt egy tekintélyes kimaradás ott is...
"Az a kérdés,hogy miért jelenik meg sok film még mindig ?"
Mert semmilyen szignifikáns csökkenés nem történt se filmrendezők, se filmstúdiók, se forgatókönyvírók, se színészek, se eltervezett filmek, stb számában.
Mert nem csak moziban lehet bemutatni a filmeket.
Én pl még moziban se jártam sose, de azért elég sok filmet láttam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!