Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Twin Peaks 3. évad. MIÉRT,...

Twin Peaks 3. évad. MIÉRT, MIÉRT, MIÉRT?

Figyelt kérdés

Bár közel sem olyan jó mint az első kettő évad de van benne valami ami tényleg izgalmas benne.

Arra kérek mindenkit aki nézte a 3. évadot és még tetszett is neki hogy válaszoljon pár kérdésemre.

Először is amit megértettem a sorozatból:

Tudom hogy ami az üvegketrecből kiszabadult lényt,aki lemészárolta a szeretkező fiatalokat,Judy-nak vagy Jau-di-nak hívják.

Talán ő teremtette Bob-ot is,akit több entitással is a világra okádott. Bob ugye kiszabadult a Fekete barlangból Cooper képében. Cooper-nek ez csak 25 évvel később sikerült, miután beszélt a gajjra felszúrt beszélő szilvás gombóccal.Tudom hogy a fehér hajú Diane csak imposztor és a vörös hajú valódi Diane be volt zárva az erdőben talált ázsiai vak nőbe.

De térjünk át a kérdésekre. Mindet nem írom ki mert betelne keret,csak a legfontosabbakat amit tényleg nem tudtam hova tenni.

1.Hogyan jött létre Dougie és hogy a francba nem tűnt fel senkinek hogy kiköpött hasonmása egy különleges FBI ügynöknek?

2.Amikor az igazi Diane és Cooper áthaladtak az autójukkal a magasfeszültségű fezetékek alatt,hová vagy mikorra kerültek? Úgy értem időben is utaztak vagy csak térben?

3.Mi értelme volt hogy Diane és Cooper a motelben szeretkeztek? Ezért kellett átlépniük azt a határt a magasfeszültségű kábeleknél? Nem kettyithettek volna akárhol?

4.Szóval Cooper visszautazott az időben és megmentette Laura-t? Hisz a teste felszívódott a hatalmas rönk mellől,ahol Pete megtalálta.

De akkor miért tűnt el mégis amikor Cooper vezette ki az erdőből?

5.Mit látott Laura amikor visszanézett a házukra amiben idegenek laktak,amiért egy újabb vérfagyasztó sikolyt produkált nekünk,lezárva a 3. évadot.

Persze több kérdésem is lenne,de ezek azok amik totál kiakasztottak. Elképesztő hiányérzetem lett az új évad végén. Aki jobban megértette ezeket a dolgokat,az kérem írja meg nekem.

Előre is köszönöm!

2021. jún. 29. 23:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket a dolgokat talán még David Lynch sem érti.
2021. júl. 18. 22:58
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

1. Az addig gondolom világos, hogy van 2 Cooper, egy jó és egy rossz. A jó Cooper a black lodge-ban van, a rossz Cooper, aki ugye Bob, pedig kint. Nyilván csak egy lehet kint. Azt hiszem a félkarú férfi említette, hogy egy bizonyos idő után Bob-nak vissza kell térnie a black lodge-ba, hogy Coop kimehessen, ez helycserével következett volna be. Bob azonban létrehozott egy alteregót(?), vagy inkább csalinak mondanám. Ez a csali lett Dougie Jones. Ezt azért, hogyha eljön az idő, hogy Coop kiszabadul a lodge-ból, Dougie-val cseréljen helyet, ne vele. Amikor a dagadt Dougie eltűnt, és a padlón feküdt Coop, egy arany golyó volt látható a black lodge-ban, ami Dougie. Innentől kezdve Coop-ot mindenki Dougie-nak gondolta, még talán ő maga is, hiszen a kint lévő Bob miatt nem kelt fel teljesen. Hogy hogyan nem ismerték fel? Szerintem Coop eltűnése nem lett ország szinten bejelentve, Dougie pedig nem Twin Peaks-ben lakott, így őt onnan nem ismerte senki, csak mint kiderült később, hogy a feleségének a féltestvére Diane.

2., 3. őszintén fogalmam sincs.

4. igen, ez történt. Mint látható volt megfogta Laura karját és maga után húzta, ott még fiatalok voltak. Később Coop meg is keresi Laura-t, akinek nem Laura a neve és nem is a családi házában lakik.

5. Coop megkérdezte tőle, hogy milyen évet írunk, ezért kezdett el sikítani. Erre értelmes magyarázatot nem tudok adni, de van egy teóriám. Ha visszaemlékszel, volt egy rész amiben Gordon(David Lynch) és Monica Bellucci beszélgettek. Ez Gordon-nak egy álma volt talán, nem emlékszem pontosan. Álomról, álmodásról, és álmodókról beszélnek. Aztán Monica feltette azt a kérdést, hogy ki álmodik. Na most akkor lehet, hogy Coop álmodott? Vagy valaki más álmodott? És az egész Twin Peaks sorozat egy álom, vagy csak egy bizonyos része? Nem tudom, hogy Lynch vagy Frost adott-e erre választ, és senkivel sem beszéltem még erről, szóval ezek közel sem biztosak, hirtelen a rész végeztével csak erre tudtam gondolni.

2021. nov. 1. 16:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!