Idővel a sokak által gyalázatosan sikerült Disney-es Star Wars trilógia filmjei (Az ébredő erő, Az utolsó jedik, Skywalker kora) is fel fognak értékelődni úgy, mint az előzménytrilógia?
Sokan nemtetszésüket fejezték ki anno a legújabb, Disney-es rendezésű Star Wars filmek iránt.
Ezzel egyidejűleg egyre többen mondták azt, hogy az előzménytrilógia egyáltalán nem olyan rossz, és a sokak által gyűlölt Jar Jar Binks is sokkal szerethetőbb karakter a legújabb Star Wars filmekben szereplőkhöz képest.
Lehetséges, hogy idővel ki fognak békülni a Disney-vel a rajongók és teljes értékű filmeknek fogják tekinteni az új trilógiát, és méltónak arra, hogy az eredeti trilógiával említsék egy lapon?
Így van, csak torz vélemények ellen :D
Márha nekem szólsz
Én nem duzzogok, ahogy mondtam, rengetegen szeretik az új trilógiát, az hogy ez a kb 4 személy, aki itt írogat, utálja, nem jelenti azt hogy egyedül vagyok. Te lehet, hogy tiszteletteljesen tudsz írni, te a többi itt nem nagyon, ezért néha sajna visszavágok. Olyanokra nem mondhatok egyetértő szót, hogy pl. Amihez Kennedy nem nyúl hozzá, az jól sikerül, hisz ez echte baromság, ő mindenhez hozzányúl, hisz ő osztja ki, milyen filmek, sorozatok készüljenek, ki rendezze, stb. De ennél több szerepe pedig nincsen, kivéve pl. a hamarosan érkező Obi-Wan Kenobi egyik producere lesz, amiben így nagyobb beleszólása lesz.
Amit elfogadok, az annyi, hogy nem volt egységes a sztori, és hiába szeretem, a többi trilógia sokkal jobb volt, még látványban is, de leginkább az izgalom hiányzott főleg a Skywalker korában, túl kiszámítható volt; azonban a részleteket szeretem benne, ezért ez se rossz film nekem ahogy egyik sem eddig. Lehet hogy tényleg csak magammal vitázok, ahogy te is mondod, valahogy nem jön át az érvelés része a véleményeiteknek.
Abban is igazatok lehet, hogy amit én látok a trilógiában, az belemagyarázás, mert a filmekben nem emelték ki. Viszont szerintem az is belemagyarázás, hogy anélkül hogy ott lettünk volna a rendezésen, és beleláttunk volna az írók agyába, kijelentjük, hogy tojtak a nézőkre, nem gondolkodtak a sztorin, lemásolták az eredetit (ezutóbbi engem is kicsit zavar, de sok dolog van, ami egyedi és az jó szntem; ha nektek nem tetszik nem nagy baj).
Utálni viszont nem kell, csak akkor ha jogosan állítják, hogy mindent elrontott. Azonban ez tényleg nem igaz, a legelején már pl. Luke-ot megfogalmaztam, ahogy tudtam, Palpatine-ra is utaltam, meg az új birodalom helyzetét is.
Egyetérteni nem fogunk, és az a baj, hogy szerintem se én, se ti nem tudjuk az okát. Pedig valamennyire érvelünk, de azokra nem igazán reagálunk, én igykeszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!