A 90-es évek Magyarországon miért volt annyira népszerű a "DALLAS" című sorozat? Mi volt annyira vonzó benne?
Na ne hülyéskedjetek már, hogy nem volt más műsor! Közel se annyi, mint manapság, de volt kb. 20 csatorna (legalábbis ennyi rémlik kb. '93-tól)!
Míg más nemzetek sorozatai csak 2-3 jellemvonást vonultattak fel, főleg külön-külön, az amcsik már akkor is nagyon értettek hozzá,
hogy hogyan kell egy sorozatba egyszerre több dolgot is belecsempészni: romantika, humor, dráma, botrány, akció - ezek mind megvoltak a Dallas-ban, és mindegyik rész olyan izgalmas jelenettel zárult, hogy a nézők már alig várták a következőt, hogy mi sül ki ebből! Ráadásul ami még talán szintén különlegessé tette, hogy 357 rész készült belőle, szerintem a Barátok közt előtt még a világon nem készült ennél hosszabb sorozat!
Utananeztem, az Odaat c. sorozatnak 327 resze volt 15 evadon keresztul. Az mar megkozelliti a Dallas epizodainak szamat.
Anno mi is azert neztuk, mert nem volt valsztas. Az egesz csalad azt nezte,1 tv volt a lakasban. Ezt ma mar nem nagyon lehet megtenni,mert ha la is ul a család, min. 2 tag ugyis telefont nyomkod.
#6-os vagyok. Felhozva a dolgot a #8-as után, hozzátenném, én se vagyok öreg, 34 éves leszek az idén, tehát egészen kisgyerek voltam még, amikor anno néztük esténként, de azért jónéhány dologra emlékszem, nagyon jó a memóriám! Persze nem a legelejétől láttam, jónéhány rész lement akkor már, de így is egy örökkévalóságnak tűnt, mire befejezték, persze jó értelemben, örülök hogy ilyen hosszú volt, mert tényleg szuper volt!
Az újabb Dallas sorozatból (2012-ben indult) csak 3-4 részt láttam, nem értem rá, és bár nem annyira, mint az eredeti, de az is sikeres lett, és csupán az ikonikus Jockey-t alakító Larry Hagman halála miatt fejezték be mindössze 40 rész után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!