Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miert szeretik a Kaptar...

Miert szeretik a Kaptar filmeket ennyien?

Figyelt kérdés

Az teny hogy szinte az osszes folytatas ellentmond a regebbi filmeknek es hogy a sztorinak soha semmi ertelme nem volt, de hogy az akcio reszek is ocsmanyul neznek ki es meg igy is szeretik azt mar nem ertem. 86 vagas van egy egy perces harc kozben es nem latni semmit.

Ha valaki szereti a Halalos iramban c. filmeket azt meg megertem mert azok legalabb jol neznek ki hamar agyhalott filmek es Vin Diesel is a egy szornyu szinesz. De ezeket nem ertem.

2021. jún. 28. 11:53
1 2
 11/18 SasukeMilo ***** válasza:
35%
Ezt a franchise-t max. azok szerethetik, akik vagy Jovovich-fanok, vagy lövésük sincs a játékokról! Már Alice karakterével mint főszereplő el lett rontva, nem kicsit... nem rossz kari, de sose lesz a közelébe Claire-nek se, nem hogy Jill-nek! Az meg vicc, hogy két akkora ikont, mint Chris és - a személyes kedvencem - Leon 1-1 filmben szerepeltettek csak, akkor is Alice mögött voltak kb. háttéremberekként, pff. Na de szerencsére idén ősszel érkezik a reboot, ha jól tudom és ott már NO Alice, helyette jön kb. mindenki, aki számít (elvileg két síkon fog játszódni felváltva, a Kaptárban Chris-szel, Jill-lel és Wesker-rel, Raccoon-ban pedig az általam a játékokban csak "szerelmi háromszögnek" hívott Leon-Ada-Claire hármassal :P Remélem, kitörli ezeknek a filmeknek még az emlékét is az emlékezetünkből.
2021. jún. 30. 06:48
 12/18 A kérdező kommentje:

Igen jon a reboot, de meg milyen sebesseggel pl. Leon-t egy indiai fogja jatszani, Weskert-t egy afro-amerikai.

Nem vagyok rasszista de konyorgom ne azert valaszanak szineszeket mert kissebbseg.

Olyanokat kellene valasztani akik a leheto legjobban hasonlitanak.

Egy feher Ada-nak sem orulnek

2021. jún. 30. 09:53
 13/18 SasukeMilo ***** válasza:
100%
Azért ez így nem igaz! Wesker-t Tom Hopper fogja alakítani (aki pl. a Merlin soriban volt Persival lovag vagy épp az Umbrella Academy-ben játssza az egyik főhőst, Luther-t), ő hol afro? Avan Jogia meg végül is lehet akármilyen származású, nyilván befesteti szőkére a haját, nem? :D Amúgy hivatalosan kanadai nemzetiségű. Abban egyetértek, hogy nem minden színész hasonlít a karakterekre annyira, de szerintem amíg nem láttuk a kész filmet, addig ne szóljuk le, az eddigieknél meg nálam csak jobb lehet, főleg ha követni fogja a játékok cselekményét, én már elégedett leszek.
2021. jún. 30. 10:05
 14/18 A kérdező kommentje:
2021. jún. 30. 10:51
 15/18 A kérdező kommentje:

Egy kicsit bele zavarodtam ebbe a sok uj Resi film projektbe.

Ott van az Infinite darkness

Lesz egy Netflix sorozat (ott lesz a Wesker fekete boru)

Welcome to Racoon City (Ott lesz indiai Leon)

2021. jún. 30. 11:20
 16/18 SasukeMilo ***** válasza:
Ja igen, így most már értem! Én a készülő mozifilmre értettem, az a Racoon City-s... de való igen, lesz még élőszereplős sorozat is Wesker ikerlányairól és akkor abban lesz fekete a csávó, na ezt nem tudtam eddig, köszi az infót. Az Infinite Darkness meg tulajdonképp a 3 Leon-os animációs film (Degeneration, Damnation és Vendetta) folytatása, ő és Clair is visszatérnek - mert Clair-rel voltak a Degeneration főszerepében, nem tudom ezeket láttad-e? Mert szerintem ez a 3 animációs film egész jó lett :)
2021. jún. 30. 11:48
 17/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jott be. A Degeneration nekem kisse unalmas mar nem is tudom mi volt benne, de a Vendetta mar tul messze van a horrortol es az akcio jelenetek tul vannak porgetve. Az 5-ben es a negyben csak neha volt egy-egy orult jelenet de nem vittek tulzasba szerintem
2021. jún. 30. 16:41
 18/18 anonim válasza:

A sztori miatt szeretjük , francot érdekel mi hogy van szerkesztve. Amúgy kicsit éld bele magad.. kiszabadul "véletlen" egy virus.. aztán valahogy lesz ellenszer, tesztelik az immunitást, karantén, halottakról kb nincs semmi konkrét infó , kicsit ismerős. (Covid) az ilyen filmek idővel beleillenek egy valós történelmi dologba, és láss túl azon, hogy van egy két szerkesztési hiba mert rohadtul nem az a lényeg.

Ez olyan mint amikor valaki mesél egy rohadt érdekes sztorit írásban, és lehetne 50 féle kérdést feltenni de te a helyesírásába találsz egy hibát.. kb ilyen ez is

dec. 29. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!