Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kazahsztánban szeretik a...

Kazahsztánban szeretik a Borat filmeket?

Figyelt kérdés

2021. jún. 19. 16:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az a rész, ahol azt hiteti el, hogy Kazahasztánban vannak, azt Romániában vették fel.

Egyébként nem tudom, de a románok biztos nincsenek jó véleménnyel róla, legalábbis ez a videó ezt igazolja:

https://www.youtube.com/watch?v=vLeaVbyCTyc

2021. jún. 19. 16:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Eleinte elvileg volt némi felháborodás, de idővel a kazahok belátták, hogy az egész csak paródia volt. Borat nem az ő országukat akarta kifigurázni, hanem azt, hogy az amerikaiak mennyire tudatlanok más kultúrákkal és országokkal szemben.

Tavaly a kazah turisztikai ügynökség is átvette Borat egyik idézetét ("Very nice!") és hivatalos szlogenné tette.

[link]

2021. jún. 19. 17:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Valahol olvastam hogy ki volt tiltva onnan, de akkor a fentiek szerint értették a poént :D Mondjuk jó vaskos poénokról beszélünk az biztos...
2021. jún. 19. 18:01
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Na jó, ne játsszuk a hülyét.

Nem volt az olyan nagy paródia.

Nekem haverom volt kint, nem egyszerű ország.

Kecskefej kirakva hűtés nélkül a piacon eladásra, vagy a helyi "rendőrség", de inkább maffia egy árokban tartja a helyi "rendbontókat", amire betonháló van húzva, a vödröt, ami egyébként meg a budi, egy nap egyszer húzzák fel.

A film nem állt ettől messze, sőt.

2021. jún. 19. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!