Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ajánlanátok igazán jó romantik...

Ajánlanátok igazán jó romantikus J-dramát?

Figyelt kérdés
Annyi kikötésem lenne, hogy tényleg legyen minőségi, és ne legyen teletolva perverz poénokkal, amiktől a falnak megyek.

2021. jún. 27. 23:27
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Férfi főszereplős jobban érdekelne, lévén férfi vagyok, de nem muszáj. :D Csak írjátok le, hogy férfi vagy női főszereplős, kérlek!
2021. jún. 27. 23:30
 2/16 anonim ***** válasza:

Unmei ni, Nita Koi

A Million Stars Falling From The Sky

Beautiful Life

Mind férfi főszereplő. Plusz a japán doramákban az altesti poénok nem dívnak.

2021. jún. 28. 05:59
 3/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Találkoztam már krimi doramában nagyon durva altesti poénokkal, azért írtam le.

2021. jún. 28. 07:39
 4/16 anonim ***** válasza:

Ritka, de vannak altesti poénok. Bár nem ez a jellemző. Mellesleg kifejezetten férfi főszereplős romantikus j-drama nincs. Amiket leírtam ott sem csak a pasira koncentrál a dolog.

1-es voltam.

Még ezeket ajánlom:

Koukou Kyoushi (a 2003-mas könnyebben hozzáférhető, és diáklány-tanár kapcsolatot tagol)

Méz és lóhere (vegyes)

Yamada-kun to 7-nin no Majo (fiú főszereplős)

1 Pound Gospel (férfi főszereplős)

5-ji Kara 9-ji Made (férfi főszereplős)

I Love You, But I Have a Secret (férfi főszereplős és nem teljesen romantikus)

Aoi Tori (régi sorozat, férfi főszereplős)

The Flower Shop without Roses (férfi főszereplős)

Beauty or Beast (vegyes)

Boku Dake no Madonna (vegyes)

Boku no Ita Jikan (férfi, betegség, nem éppen happy sztori)

Cain and Abel (2016-os, férfi főszereplős)

2021. jún. 28. 10:35
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2021. jún. 28. 12:24
 6/16 anonim ***** válasza:

Szívesen! De ha felmész MyDramaList-re, vagy akármelyik angol, vagy magyar nyelvű oldalra, akkor fogsz találni. Vagy odaadom neked az én kis listámat, ahol magyar és angol nyelvű oldalakat is találsz letöltési és online nézési lehetőségekkel is. :)

[link]

Nyugodtan nézelődj a blogomon is, ahol bal oldalt lejjebb találod a Kategóriákat. Minden bejegyzés végén vannak elérhetőségi linkek. Oké, 99%-ban, mert van 1-2 olyan film, vagy sorozat, amihez nincs, vagy már nagyon régi. Sajnos nem mindig tudom frissíteni a több száz bejegyzést. Csak rájuk kell kattintani és kész. :)

2021. jún. 28. 12:46
 7/16 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, rájuk nézek!

Általában Snitten szoktam keresni, azért kérdeztem rá itt GYIK-en, mert kimondottan férfi főszereplős sorozatokat kerestem (Clannad, vagy Bunny Girl Senpaihoz hasonlókat. Nem tudom, hogy mennyire vagy otthon az animékben - ha J dramákat nézem, akkor csak nem vagy teljesen idegen tőlük. :D), valamint az altesti humor elkerülése érdekében is.

2021. jún. 28. 13:32
 8/16 anonim ***** válasza:
Animézek már több mint húsz éve, szóval elég sokat láttam klasszikusoktól kezdve a frissekig. A Clannad zseniális, de a Bunny Girl Senpai nem érdekel. Előbb kezdtem el animézni, mint doramázni. XD
2021. jún. 28. 13:37
 9/16 A kérdező kommentje:
Nekem a Clannad meg a Bunny Girl Senpai a top 2 kedvencem. :D (Doramából szerintem még egyet sem láttam, szóval én is ezt keztem el hamarabb. :D)
2021. jún. 28. 13:55
 10/16 anonim ***** válasza:

Én doramákat 2003 óta nézek, szóval azt sem ma kezdtem. XD

Először jött Japán, aztán szépen sorban Dél-Korea, Taiwan, majd Kína, Hongkong, Thaiföld, Szingapúr és végül nemrég Vietnam is becsatlakozott. Meg pár malajziai sorozatot is láttam, de azok többsége sajnos nálunk le van tiltva.

2021. jún. 28. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!