Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Jóban Rosszban sorozhatot...

A Jóban Rosszban sorozhatot hol tudom még megnézni?

Figyelt kérdés

A supertv2 oldal mióta benyomott egy csomó hirdetést, szinte nézhetetlen lett. Már bele se tudok tekerni a részekbe minden tekerésnál bedob vagy 2 20 mp-es reklámot. Régebben nem volt ilyen. Máshol tudom esetleg még nézni az aznapi részeket? Főleg a mostani részeket szeretném még nézni.

Hiába van adblock, egyszeűren nem engedi vele, nélküle még ha nem is tekerek bele vagy 5 reklám volt benne.

2021. jún. 25. 14:55
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

10.akkor én voltam a béna elnézést :D

köszönöm! Na legalább ott zavarftalanul is nézhetem mert ami a supertv2n van az bosszantó szinte..:(

köszi mégegyszer már nincs gondom :D.

2021. jún. 26. 00:56
 12/22 A kérdező kommentje:
Ma megnéztem mégegyszer a supertv2-őn egy részt és megleeptésemre 4/4 reklámot nyomattak le azért ez már durva. úgy hogy egyik 1 perc 15 mp. volt ilyen sok reklámot egx epizódér na ezért mondom hogy nézhetelten értem én kell a pénz reklámokból meg minden de ez kb a nézettséget is lecsökkeni hisz ez a 2/2 reklám még oké ha rövidek ilyen másodpercesek de 4/4 reklám sőt beletekerni sem tudok többször anélkül hogy egy reklámot nyomna az arcomba soksozr ugyanazt és az bosszant még hogy néha a 2/2 reklámokban ugyanazt a reklámmot adja baromi hangosan szinte...mióta lett ilyen az oldal? régen nem volt ennyire szar. néhány részt sajnos csak itt találok meg sehol máshol még a dailyn sem főleg a korábbiak közepette. Bocsánat megint hogy ennyit panaszkodok de muszáj kiírnom magamból hátha mást is érint ez...
2021. jún. 26. 22:33
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nincs reklámblokkoló a böngésződben? Én írtam az első választ, hogy Operában nem volt reklám. Viszont végig szar minőségű volt a videó, nem váltott át nagy felbontásra, ezért átváltottam Firefoxba (ublock origin van benne, meg a Kaspersky webes reklámblokkolója), és megnéztem kb. 10 részt. Egyikben sem volt reklám.
2021. jún. 26. 22:35
 14/22 A kérdező kommentje:

13.de van de anélkül nem engedi megnézni ezért kellett onnan vissza engedélyeznem :(operában is ugyanúgy nekem bedobja sajnos..

szar mnisőség néhaa supertv2.őn is van soksozr pixeles a kép de hát ez van.

firefoxban viszont még nem próbáltam de hátha.

régebben engedte a chormeban adblockal de egy ideje nem engedi feldob üzit hogy hé látom adblockod van itt kapcsold ki a reklámok miatt! féle szöveget..firefox hátha. :)

2021. jún. 26. 22:40
 15/22 A kérdező kommentje:

13.mellesleg firefoxon is a supertv2-őn nézted ha megkérdezhetem? :)

valahogy megutáltam ezt az oldalt ennyire bosszantóak a reklámok főleg néha a bazi hangosak és az ismétlődőek..

2021. jún. 26. 22:42
 16/22 A kérdező kommentje:
Amúgy egy ideje azokat a részeket akarnám megnézni reklám mentesen ahol orsi rosszul lett drohoktól és összeveszett mindenkivel azt hiszem olyan 3561 részek körüli.
2021. jún. 26. 22:43
 17/22 anonim ***** válasza:
Ja igen, most megnéztem, és nálam is ki vannak kapcsolva a blokkolók az üzenet miatt. Valamiért még sincs reklám.
2021. jún. 26. 22:44
 18/22 A kérdező kommentje:

letöltöttem a firefoxot alapértelmezetten de ugyanúgy bedob reklámot :(

és ugyanúgy 2/2 reklám..

2021. jún. 26. 22:45
 19/22 A kérdező kommentje:

17.akkor peches vagyok :D

de köszi hogyx végig hallgatod a bosszankodásom. érthetelten minek ez a sok reklám , néhány még oké de ez már áá

2021. jún. 26. 22:46
 20/22 A kérdező kommentje:

amúgy ezt írja chromeban ha adblock nélkül használom (adblock plus)

Videóinkat adblocker nélkül nézheted meg.

Ha reklámblokkolót használsz, kérjük, kapcsold ki a videó megtekintéséhez

...

2021. jún. 26. 22:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!