A Jóban Rosszban sorozhatot hol tudom még megnézni?
A supertv2 oldal mióta benyomott egy csomó hirdetést, szinte nézhetetlen lett. Már bele se tudok tekerni a részekbe minden tekerésnál bedob vagy 2 20 mp-es reklámot. Régebben nem volt ilyen. Máshol tudom esetleg még nézni az aznapi részeket? Főleg a mostani részeket szeretném még nézni.
Hiába van adblock, egyszeűren nem engedi vele, nélküle még ha nem is tekerek bele vagy 5 reklám volt benne.
10.akkor én voltam a béna elnézést :D
köszönöm! Na legalább ott zavarftalanul is nézhetem mert ami a supertv2n van az bosszantó szinte..:(
köszi mégegyszer már nincs gondom :D.
13.de van de anélkül nem engedi megnézni ezért kellett onnan vissza engedélyeznem :(operában is ugyanúgy nekem bedobja sajnos..
szar mnisőség néhaa supertv2.őn is van soksozr pixeles a kép de hát ez van.
firefoxban viszont még nem próbáltam de hátha.
régebben engedte a chormeban adblockal de egy ideje nem engedi feldob üzit hogy hé látom adblockod van itt kapcsold ki a reklámok miatt! féle szöveget..firefox hátha. :)
13.mellesleg firefoxon is a supertv2-őn nézted ha megkérdezhetem? :)
valahogy megutáltam ezt az oldalt ennyire bosszantóak a reklámok főleg néha a bazi hangosak és az ismétlődőek..
letöltöttem a firefoxot alapértelmezetten de ugyanúgy bedob reklámot :(
és ugyanúgy 2/2 reklám..
17.akkor peches vagyok :D
de köszi hogyx végig hallgatod a bosszankodásom. érthetelten minek ez a sok reklám , néhány még oké de ez már áá
amúgy ezt írja chromeban ha adblock nélkül használom (adblock plus)
Videóinkat adblocker nélkül nézheted meg.
Ha reklámblokkolót használsz, kérjük, kapcsold ki a videó megtekintéséhez
...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!