A Jóban Rosszban sorozhatot hol tudom még megnézni?
A supertv2 oldal mióta benyomott egy csomó hirdetést, szinte nézhetetlen lett. Már bele se tudok tekerni a részekbe minden tekerésnál bedob vagy 2 20 mp-es reklámot. Régebben nem volt ilyen. Máshol tudom esetleg még nézni az aznapi részeket? Főleg a mostani részeket szeretném még nézni.
Hiába van adblock, egyszeűren nem engedi vele, nélküle még ha nem is tekerek bele vagy 5 reklám volt benne.
legidegesítőbb hogy most egyből 2 fél percet reklámot nyom be mindig ugyanazt így 2x ugyanazt nézem (fuze tea reklám) sőt néha valahogy bugos mert megy a reklám és közben nyomja az epizódot is így sajnos közben hallom ahogy megy reklám alatt a rész így újra töltöm az oldalt akkor ismét bedob egy reklámot számomra ez már bosszantó.
Régen nem ilyen volt és csodálkoztam is mi történt hirtelen..
régebben egy reklám volt csak ami azért nézhetőbb de ez áá..
máshol meg ahogy látom ninscenk fenn a részek. youtubon egy daraib voltak de most csak sima előzeteseket látok szinte.
egyszerűen még beletekerni se tudok mikor nem a teljes részt akarom nézni mert minden tekerésnél szintén bedob egy fél perces reklámot..
soha nem láttam még egy helyen ennyi reklámot.
6.egyiken sincs
néztem a dailymotiont de ott nincs fenn épphogy csak néhány nem a mostnaiak
sorozatbarát valami fizetős oldal ahogylátom meg külön regisztálni szerintem ott sincs..ezt írta
Az oldal jelenleg zártkörűen működik. Az ingyenes regisztrációs időszak lezárult. Amennyiben van az oldalon regisztrált ismerősöd Ő meg tud hívni.
szuper jó.
waaw meg még talalatot se ad ki
szóval egyáltalán nem hasznos a válaszod...
A Sorozatbarát nem fizetős oldal (azok átverések), hanem meghívó kell ismerőstől. Viszont ott megtalálható a sorozat szinte összes része, úgyhogy szerintem próbálj meg szerezni meghívót. Viszont ezt ne itt GYK-n tedd, mert egyből törlik a kérdést.
Egyébként fent van Dailymotion-ön is. A keresés után a filtereknél be lehet állítani, hogy pl. az elmúlt hét találatait mutassa, az összes új rész ott van.
Nem tudom, hogy kerested, de nekem simán kiadja mindet:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!