Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Jóban Rosszban sorozhatot...

A Jóban Rosszban sorozhatot hol tudom még megnézni?

Figyelt kérdés

A supertv2 oldal mióta benyomott egy csomó hirdetést, szinte nézhetetlen lett. Már bele se tudok tekerni a részekbe minden tekerésnál bedob vagy 2 20 mp-es reklámot. Régebben nem volt ilyen. Máshol tudom esetleg még nézni az aznapi részeket? Főleg a mostani részeket szeretném még nézni.

Hiába van adblock, egyszeűren nem engedi vele, nélküle még ha nem is tekerek bele vagy 5 reklám volt benne.

2021. jún. 25. 14:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Operában (a böngésző) néztem végig tegnap pár 2019-es részt, egy reklám sem volt benne. Sem a videók előtt vagy után, sem közben. A főcímet is áttekertem, és ott sem. Azt nem tudom viszont, hogy vajon direkt az aktuális részeknél van-e csak reklám, mert azt nézik a legtöbben, és a réginél ezért nem volt (bár nem logikus, bárki bármelyik részt nézi, berakhatná a reklámot).
2021. jún. 25. 15:04
 2/22 A kérdező kommentje:
1,kipróbáltam de ugyanúgy van reklám sajnos :(
2021. jún. 25. 15:20
 3/22 A kérdező kommentje:

legidegesítőbb hogy most egyből 2 fél percet reklámot nyom be mindig ugyanazt így 2x ugyanazt nézem (fuze tea reklám) sőt néha valahogy bugos mert megy a reklám és közben nyomja az epizódot is így sajnos közben hallom ahogy megy reklám alatt a rész így újra töltöm az oldalt akkor ismét bedob egy reklámot számomra ez már bosszantó.

Régen nem ilyen volt és csodálkoztam is mi történt hirtelen..

régebben egy reklám volt csak ami azért nézhetőbb de ez áá..

máshol meg ahogy látom ninscenk fenn a részek. youtubon egy daraib voltak de most csak sima előzeteseket látok szinte.

2021. jún. 25. 15:31
 4/22 A kérdező kommentje:

egyszerűen még beletekerni se tudok mikor nem a teljes részt akarom nézni mert minden tekerésnél szintén bedob egy fél perces reklámot..

soha nem láttam még egy helyen ennyi reklámot.

2021. jún. 25. 15:32
 5/22 A kérdező kommentje:
bocs hogy ennyit panaszkodok de ez nem csak számomra frusztráló a facebookos oldalulon láttam először hogy panaszkodnak erre hogy nézheetetlen de akkor nekem még nem volt ez a gond. adblock-al simán tudtam nézni így meglepett..
2021. jún. 25. 15:33
 6/22 anonim ***** válasza:
76%
Sbarát, waaw, dailymotion
2021. jún. 25. 17:54
 7/22 A kérdező kommentje:

6.egyiken sincs

néztem a dailymotiont de ott nincs fenn épphogy csak néhány nem a mostnaiak

sorozatbarát valami fizetős oldal ahogylátom meg külön regisztálni szerintem ott sincs..ezt írta

Az oldal jelenleg zártkörűen működik. Az ingyenes regisztrációs időszak lezárult. Amennyiben van az oldalon regisztrált ismerősöd Ő meg tud hívni.

szuper jó.

waaw meg még talalatot se ad ki

szóval egyáltalán nem hasznos a válaszod...

2021. jún. 25. 17:59
 8/22 anonim ***** válasza:
60%

A Sorozatbarát nem fizetős oldal (azok átverések), hanem meghívó kell ismerőstől. Viszont ott megtalálható a sorozat szinte összes része, úgyhogy szerintem próbálj meg szerezni meghívót. Viszont ezt ne itt GYK-n tedd, mert egyből törlik a kérdést.

Egyébként fent van Dailymotion-ön is. A keresés után a filtereknél be lehet állítani, hogy pl. az elmúlt hét találatait mutassa, az összes új rész ott van.

2021. jún. 25. 18:24
 9/22 A kérdező kommentje:
8.hát dailymotion lett volna még a reményem de mikor egy adott epizódot kerestem 0 találat volt lehet nem, minden rész van fenn :(
2021. jún. 25. 18:26
 10/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy kerested, de nekem simán kiadja mindet:

[link]

2021. jún. 25. 18:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!