Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyek azok a filmek, amiket...

Melyek azok a filmek, amiket szerintetek mindenkinek látni kéne, amik alapnak számítanak? Vagy valami jó sorozat?

Figyelt kérdés

2021. jún. 17. 12:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
37%
Trónok Harca
2021. jún. 17. 13:02
 2/12 anonim ***** válasza:
42%

Alap? Az a baj, hogy ami számomra alap, az másnak nem :D Lehet nem is jönne be. Viszont úgy szeretnék válaszolni, hogy amiket igyekszem a család minden tagjával megnézetni és mindenki szereti:

-Stranger Things

-Addams Family

-Kaptár

-Grincs

-Karib tenger kalózia

-Ollókezű Edward

-Magányos lovas

-Feketék fehéren

-Van Helsing (régi)

-Múmia (régi)

-Macskajaj

-Mamma Mia

-Kém

-Életrevalók

-Gyűrűk ura

2021. jún. 17. 13:29
 3/12 anonim ***** válasza:
52%
Ha már család, akkor a Vezércselt a szüleim is szívesen nézték végig, pedig ők nem szeretnek filmezni, sorozatozni, csak a szappanoperáknál kapcsolnak oda a TV-ben.
2021. jún. 17. 13:31
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ez a kérdés életkortól is függ, de amit nagyon sokan megnéztek az a trónok harca, viking, 13 okom volt, nagy pénzrablás, vámpírnaplók, originals, farkasbőrben, elite, Riverdale, az esernyő akadémia.
2021. jún. 17. 13:55
 5/12 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat. 18 éves vagyok egyébként.
2021. jún. 17. 14:11
 6/12 anonim ***** válasza:

#4 Hát én fiatal létemre sem állhatom ki ezeket a tini sorozatokat. 😕

De a Money Heist (Nagy Pénzrablás) az jó, és a Trónok harca.

Talán Szökés.

Filmek terén meg fogalmam sincs mit ajánljak, nem élvezik a fiatalok főleg a régi klasszikusokat, mint a Keresztapa, stb.

Leginkább néhány Sandra Bullock vagy DiCaprio filmet sorolnék fel, ami eszembejut elsőre, de őket se szereti minket.

Titanic a nagyon alap, amit mindenkinek látnia kell. De szerintem kevesen vannak, akik nem is hallottak róla legalább.

Shamelesst mindenkinek ajánlanám, mert jó humorral fűszerezett, jó kis családi dráma. Lenyugtatja az embert és megnevetteti, amikor rossz kedve van.

2021. jún. 17. 14:15
 7/12 anonim ***** válasza:
Penthouse
2021. jún. 17. 14:21
 8/12 anonim ***** válasza:

Mondjuk az tény, hogy a természetfeletti sorozatokba akkor kezdtem bele amikor még 14 éves voltam. De szerintem a többi sorozat amit felsoroltam az 18 éves fejjel nézhető és érdekes.

Ugyanakkor ahogy írta a 6os is, a szökés című sorozat is nagyon jó. Izgalmas és tele van eseményekkel.

Most fejeztem be a Narcos mexikói változatát, az is egy korrekt sorozat volt. Beteges sorozatnak mondható a ne higgy a szemednek című minisorozat, szerintem azt érdemes megnézni. 18 évesen néztem a Baby című sorozatot, igaz történet alapján van és az is le tud kötni.

De hogyha valami újdonságra vágysz akkor ott van például a Lupin, Alice Csodaországba, Az agancsos fiú. Ezeket a sorozatokat 19 évesként tudom ajánlani neked.

Egyébként a 4es voltam.

2021. jún. 17. 17:11
 9/12 anonim ***** válasza:

Olyan filmeket és sorozatokat próbáltam ide leírni, amiket én kihagyhatatlannak gondolok, teljesen random sorrendben… Egyikről jutott eszembe a másik.

Film:

2001: Űrodüsszeia

Spartacus

Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb

Ben-Hur

Sztalker (Tarkovszkij)

A hetedik pecsét

Az ötödik pecsét

Az ember tragédiája

Rekviem egy álomért

Krisztus utolsó megkísértése

Némaság

Passió

Száll a kakukk fészkére

Spirited Away

Mátrix

Sorozat:

Breaking Bad

Black Mirror

2021. jún. 18. 21:17
 10/12 anonim ***** válasza:

#9-es vagyok.

Ha szereted a komédiát/vígjátékot akkor még a Brian élete és a Brazil című filmeket is ajánlom…

Utóbbinak két befejezése is van, érdemes mindkettőt megtekinteni, de az a jobb amelyik nem happy end.

2021. jún. 18. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!