Ki a kedvenc szereplőd A mi kis falunkról?
Figyelt kérdés
2021. jún. 10. 20:38
11/33 anonim válasza:
Gyuri alapban nagyon jó, Bazsó meg azért, mert sokszor azt sem értem mit beszél. Viki is nagyon jó a falugyűlölő stílusban. Megértem őt, mert hasonló cipőben jártam én is és csak 2 évig bírtam.
12/33 anonim válasza:
Szia!
Kicsit le voltam maradva, de ma reggel megnéztem az 5. évad 18. (Utolsó) részét is.
Kedvenc szereplőim:
- Pali bácsi,
- Bazsó,
- A polgármester,
- Stoki,
- És Gyuri.
13/33 anonim válasza:
Bazsóert addig nem voltam oda míg nem volt az a rész amiben ellenőrizték. Hát ott nagyon nagyot alakított. Amúgy Pali bácsi lányát is egész kedvelhetonek tartom olyan kis ártatlanul bohókás, remélem kövi évadban több szerepet is kap.
14/33 anonim válasza:
Azért látszik rajta, hogy ő Pali bácsi lánya! :D
15/33 anonim válasza:
Na igen. Lacival szenzációs páros lennének :)
16/33 anonim válasza:
Alakult valami Laci és Saci között az utolsó részben!
17/33 anonim válasza:
Ezzel arra akarok célozni, hogy a készítők talán összehozzák őket a további részekben.
18/33 anonim válasza:
9.vagyok,nekem elsődleges kedvencem mindenképpen a Gyuri, de még a Matyit is említsük meg, még azt szeretném mondani, hogy a legújabb pár részt nem láttam, de láttam belőle már Matyi nélkülit , és az már nem annyira pontosan az igazi, mint régen. A Matyit játszó színész, az Áron azt hiszem, új vizekre akart evezni, más szerepekben is kipróbálni magát; de egyébként tehát ő is nagyon jó; és majd terveim szerint még valamikor megnézem az utolsó pár részt is az 5. évadból, de tehát Matyi még egy nagyon jó karakter. Énnekem volt egyszer egy ötletem (nem dolgozom tv-nél), hogy akár azt meg lehetne csinálni, hogy akkor nem a Matyi lenne ott, hanem mondjuk jönne egy új közmunkás, aki olyan Matyi-szerű karakter lenne, de már nem pont a Matyi, azt lehet, hogy nehéz is lenne megcsinálni, hogy valaki konkrétan átveszi a Matyi szerepét, karakterét, de tehát lehetne ott megint egy harmadik közmunkás is, aki olyan Matyi-szerű-személyiségű; nem tudom, hogy ez mennyire lenne jó ötlet, talán jó lehet; nekem tehát ez jutott eszembe.Egyébként nagyon-nagyon jó sorozatnak tartom a 'Mi kis falunk'-at.
19/33 anonim válasza:
*Ja és igen, a többi karakter is nagyon jó, szeretem őket nagyon:):):) ♥
20/33 anonim válasza:
*Amúgy az új részeket azért nem néztem még,mert egyszercsak láttam, hogy már az 5. évadból a 6. van, azt hittem , le vagyok maradva, de tehát valamennyire folytatásos is a cselekmény, szóval nem akartam semmiből kimaradni/lemaradni, arról meg megfeledkeztem, hogy az ötödik évadnak a fele már lement, és már láttam. :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!