Hányasra értékelitek a Jurassic filmeket egy tízes skálán?
Figyelt kérdés
Mármint külön mind az 5-öt.2021. jún. 9. 17:59
1/11 anonim válasza:
1: 10/10
2: 10/6
3: 10/6
4: 10/5
5: 10/2
2/11 anonim válasza:
1: 10/10
2: 10/5
3: 10/3
4: 10/1
5: 10/1
5/11 anonim válasza:
Jurassic park: 9
The lost world: 9
Jurassic park 3: 6
Jurassic world: 7
Fallen Kingdom: 7
Mindegyik másért tetszett, ami ellensúlyozza a hibáikat. Én remélem a Dominion után megtalálja az útját, a későbbi filmek és sorozatokat nem csak felszínesen fognak foglalkozni az ember természetre gyakorolt hatásával. Persze ennek kicsi az esélye, mert az universal a szörnyes film koncepcióval is halálra keresi magát. Pedig az ember az egyetlen igazi szörny. :(
xDxD Csak vicceltem.
Azért lehetne kevésbé popcorn, mint a könyv.
6/11 anonim válasza:
Számomra csak az első, ami értékelhető 10/10.
7/11 anonim válasza:
Chris Pratt tökéletes választás egy ilyen jellegű kalandfilmben, az már más kérdés hogy ettől függetlenül a world filmek gyengére sikeredtek. Talán mert nincs elég félelem faktor a filmekben, vagy csak nem újdonság már a dínó film, passz... a régiek függetlenül az idősebb, kevésbé kalandfilmbe illő színésztől, 10/8. A Pratt féle mozik NEKEM 10/7
8/11 anonim válasza:
1 - 9/10
2 - 6/10
3 - 5/10
4 - 5/10
5 - 4/10
9/11 anonim válasza:
Egyébként ez is egy olyan film, amit tipikusan hülyeség volt folytatni, mert szépen le lett zárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!