Az alábbi 5 filmet összesen/átlagolva hányasra értékelitek?
Tőrbe ejtve
Fogságban
Aljas nyolcas
Wind River
Keresés
Tőrbe ejtve
Már 3x láttam. Izgalmas. Érdekes. Ügyes. Végig leköti a figyelmet. Klasszikus nyomozós film. Snittek kellően hosszúak, motivációja mindenkinek megvan, a család egyik tagja sem bízik a másikban. Pénzéhesség klisé. A színészek kiválóak.
Mindenkinek csaj ajánlani tudom.
8 sakkfigura a 10ből
Fogságban
nem láttam
Aljas nyolcas
Kissé vontatott, western hangulatú, helyzetkomikumra és popkultúr-referenciákra építő film, amit legfeljebb 2x néznék meg. Először érdekes volt, másodszorra az összes referenciát kigyűjteném, amit ismerek. Néhány snitten kívül felejthető, de egyenek jó volt. A képek szépek, vágás jó, színészek észvesztően jól játszanak, bakik zseniálisak és az, hogy a rendező bennhagyta a filmben ezeket szintén. Azért a pazarlásért kár benne, kicsit lehúzza a filmet, akár egy Top Gear rész is lehetne, azok is pazarlás kultúrájából lettek gazdagok.
7 budin fagyott hulla a 10ből
Gyilkos nyomon
Nem láttam, de felkeltette az érdeklődésem.
Keresés
Ügyes. Maga a képalkotási technika zseniális, ahogy kivitelezték. Korszakalkotó. Sőt! Black Mirror rész is lehetne. Színészek néhol erőltetetten viselkednek, de igazán nem zavaró. A történet egyszerű, a nyomozás nem túl rafkós. Az egészet kamera használat dobja fel.
Egyszer mindenképpen érdemes megnézni.
7 szelfi kamera a 10ből.
Ez nagyon szubjektiv, mindenkinek mas jon be.
Mindegyiket lattam, az en izlesem szerint:
Kereses - 10/10 - Szuper film
Fogsagban & Wind River - ''elmegy'' kategoria, tehat egyszer nezheto, mely nyomokat nem hagyott bennem, es nem biztos, hogy ujraneznem
Torbe ejtve & Aljas nyolcas - 0/10 - Nezhetetlen kategoria
Ha a Kereses bejott, tudom ajanlani ugyanattol a rendezotol ezt a filmet:
Tőrbe ejtve: 10/7
Korrekt kis krimi, nálam egyedül a hányós rész miatt bukott egy pontot.
Fogságban: 10/8
Ellentétben a többséggel, én még nem igazán dobtam hátra magam Villeneuve filmtől, ez egy fokkal jobban sikerült a többinél, meg hát ugye benne van Jake Gyllenhaal, akivel minden film egy kicsit jobb lesz.
Aljas nyolcas: 10/9
Tarantino a kedvenc rendezőm és minden filmjét nagyon bírom. Ez az egyik kedvencem tőle, talán már csak amiatt is, mert ezt a filmjét láttam először moziban. De önmagában is remek film, mind krimiként, mind westernként. A színészgárda pazar, Morricone zenéje sosem okoz csalódást, illetve a látvány is gyönyörű.
Wind River: 10/8
Ezzel a filmmel bajban vagyok, mert talán nem 9-es, de egy sima 8-asnál azért jobb. Elképesztő látványvilág, jól rendezett, hiteles akció-, illetve kőkemény drámajelenetek. Illetve a "Snow Wolf" című zenéje is remek.
Keresés: 10/8
Rendkívül érdekesen megvalósított krimi. A történet talán kicsit klisés, de itt legalább egy új stílusban mutatták be.
Így nálam az átlag 10/8.0
Én csak az első hármat láttam…
Nálam:
Tőrbe ejtve 10/7
Fogságban 10/8
Aljas nyolcas 10/8
Mivel ennek az átlaga 7.6, 8 pontra szavaztam…
Az IMDb-n is mindig X,5-től felfelé kerekítek, X,5 alatt pedig lefelé.
Vagyis ha szerintem valami 7,4 akkor 7 pontot adok rá, ha 7,5 vagy afeletti akkor 8 pontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!