Hogy tetszett a Lucifer 5. Évada?
Én nagyon szerettem ezt a sorozatot mikor még a Fox kezében volt.
De mikor már átvette a Netflix.. csúszott lefele..
Az 5. Évad teljesen más volt. Tele volt olyan jelenetekkel amikről amúgy a Fox hallani sem akarna.
Hiányzott belőle Chloe mert ő ebben már alig szerepelt.. pedig igazából ő a lényeg és Lucifer gyerekessége.. de most viszont ezek is lassan kezdenek elveszni..
Én már nem élveztem ezt az évadot.
Ti mit gondoltok róla? Nektek hogy tetszett?
Félreértéseket szeretném elkerülni
Tudom hogy nem az 5. Évadtól van a Netflix tulajdonában a sorozat
„Átfordult a film egy mesébe...”
A célközönség mindig is a 8-10 évesek voltak.
@Kérdező
Maradt még benne fehér ember? Mert már afrikai sorozat lett az utóbbi években belőle. Az különösen tetszik, hogy az összes fekete megértő, türelmes, megbocsátó, de a fehéreket, szinte mindet, gonosznak állítják be. Igaz, ez már a Blackfix, nem a Fox.
A pilotból kellett volna egy könnyed filmet csinálni, majd abbahagyni.
Szerintem tök jó.
Maga az évad néha semmilyen volt.
Foxnál lassabban alakultak a dolgok. Sokkal jobb ennyi misztikummal.
Chloe és Luc összejövését meg nem lehet húzni tucat évadig, ami lett volna belőle foxnál.
az is csoda, hogy lesz 6 5 helyett,mert családdal akarnak már lenni többen, főleg Tom, de bevállalta.
Össze kellett jönnük, mert csomó dolgot úgy kell megélniük.
Az is jó, hogy nincs így tuti 100 évadis húzva, a szereplőgárda meg már tök más.
(Foxtól meg rosszul is vagyok, amióta egy mellékszereplőn röhögött, amiért boltban dolgozik)
Számomra a legviccesebb az a musical rész volt. 😅 Mondom, ez most mi a fene akar lenni? 🤔
Isten, mint fekete? 😮
Fúri egy sorozat lett. Dan halálát nagyon sajnáltam. Meg is sirattam. 😭
Isten, mint fekete?
Volt mar ilyen, jo volt.
Miert ne lehetne az amúgy??
Igazából talan lathatatlan vagy lila is lehet, halvany. Vagy halványkék
Isten, mint fekete?
Nekem is jobban tetszett volna Amenadiel, de ez érdekes megoldás lesz. Főleg, hogy Lucifer fejében mindennek tökéletesen kell működnie, ami nem lesz megvalósítható. Az már csak részletkérdés, hogy csak LA-ről van szó, a világ többi része mintha nem is létezne. Amúgy meg, ha egy amerikai filmben Istent kell játsszania valakinek, nálam Morgan Freeman a nyerő!
Nos, emlékszik még valaki, hogy hogyan öltenek emberi testet ezek az angyali és démoni teremtmények a földön a sorozat szerint? Az éppen az abban a pillanatban elhunyt testébe költöznek bele, Charlotte jelenetére emlékezzetek pl. Így már annyira nem is furcsa ugye, hogy fekete bőrben van Isten? Hiszen nem az a valódi kinézete, az csak a test amit magára öltött éppen ..
Amenadiel soha nem lenne Isten. A sorozat valós, Bibliai szereplőkön és történeten alapszik. A Bilbia szerint Isten második eljövetelét követően megtörténik a hívek elragadtatása, ezt követően pedig Lucifer fogja átvenni a világ feletti hatalmat a valóságban is. Ahogy Isten is visszavonul a Biblia szerint is az ezeréves királyságba a hívekkel. A sorozatban egy másik dimenzióba megy, egyedül azt hagyták ki a rendezők, hogy a híveket magával viszi.. Nem új a forgatókönyv, és nem a rendezőket vagy a Netflixet kell emiatt hibáztatni, hogy mi hogy alakult, vagy ki lett az új Isten, hiszen a rendezők a Biblia írói voltak a valóságban!
Továbbá személyes véleményem szerint az egyik legjobban sikerült évad lett ez az utolsó, és alig várom a 6. egyben utolsót, amit 2021 végére vagy 2022 elejére várnak.
Hogyan bújnak bele mas bőrébe?
Csak istennő bujt.
A tobbiek igy jottek, Luc szazszor vinnyogott mar, hogy mekkora buntetes h ugyanaz az arca, mint Mihálynak.
Amenadiel is úgy repult be, Azrael is...
Isten passz, mert megismertek rogton, charlotte képében meg az anyjukat nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!