A Castle 4. évad 23. (Mindig veled/Always) részének melyik epizód(ok) az előzménye(i)?
Hát, attól függ, mennyire vannak még az "alapok". Ha nincsenek, akkor nagyjából ezek kellenek hozzá:
Első évad 1., 5. és 10. részei, második évad 13., harmadik évad 13. és 24., negyedik évad 1., 9. és 12. részei.
Ha csak a lényeg érdekel, akkor talán ki lehet hagyni a legelső részt, a tizediket és a negyedik évad 12. részét, de én akkor már az egészet javasolnám. :)
Köszönöm a segítőkész válaszokat! :)
Igazából a célom csak az volt, hogy megismerkedjek a sorozattal. Régen mindig ment a TV-ben, de sosem néztem, gondoltam, most kiderítem miről maradtam le. Viszont nem tudom, érdekel-e annyira, hogy 4 évadnyit megnézzek belőle. A folytatásos sorozatokat jobban szeretem, itt csupán pár részt akartam megnézni, hogy lássam milyen a stílusa, a hangvétele stb. Ezen kívül kicsit meg szeretném ismerni Nathan Fillion munkásságát, úgyhogy Firefly mellett természetesen a Castle sem maradhat ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!