Teljesen lesúlytott,amiket olvastam A Föld után c. filmről,mint kritikákat.(tudom vannak ennél nagyobb gondok is) Van valaki,aki rajtam kívűl még szereti?
i believe inkább nagybetúvel; I believe. Mindig nagybetű az egyes szám első személy. Más kérdés, hogy divat lett a világban, hogy a nagy I betűkre még akkor is pontot raknak, amikor az összes körülotte lévő karakter is nagybetű. De nem erről akarok beszélni, nyilván.
Én láttam a filmet amikor új volt, de engem nem fogott meg. Viszont az 1-es válaszolónak igaza van. Attól, hogy valami nem tetszik másoknak, még neked nagyon is bejöhet. Nekem is vannak olyan filmek, amelyekben nem történik sok minden, de mégis tetszik a film hangulata. Tipikus példa erre az angol Cashback című film. A poszteren ugyan félmesztelen csaj van, és a filmben is van belőlük jó pár, de nem erről szól. Kicsit művészfilm irányba megy, ami engem sosem érdekelt. Kivéve ezt. Megfogott benne valami, ahogyan téged is a te filmedben. Ne foglalkozz vele, hogy más nem érzi azt, amit te. Ez kb olyan, mint eldönteni, hogy 100 nagyon szép lány közül ki a legjobb feleségnek. Nem elég a szépség, hanem látnunk kell az egész csomagot. Ismertem olyan lányt, aki TV reklámokban szerepelt, mert annyira szép volt, de amikor beszélgettünk, hamar rájöttem, hogy egy percre sem kellene. Ha neked tetszik, akkor elégedj meg ezzel. Mindenkinek más érzései vannak és nem lehet azt mondani, hogy ez vagy az a legjobb. Magadnak a te véleményed a fontos, tegyél rá magasról, hogy másoknak más gondolatai vannak azzal kapcsolatban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!