Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Charlie és a csokigyár🍫...

Charlie és a csokigyár🍫 Kedvenc szereplő?🍫

Figyelt kérdés

Én nagyon szeretem ezt a filmet, tudom már 20 éves alkotás, mégis hatalmas kedvenc! 🍫💖 Charlie a kedvencem, mert Ő egy igazán JÓ gyerek, kicsit olyan Nyilas Misi karakter!😊

Ez egy igazán szívmelengető történet, nagyon jól bemutatja a gyerekek torz jellemét (a másik 4 vásott kölyök...) Az elkényesztetett Veruka Só, Az egoista Violett Nyálias, A kövér, falánk Augustus Kugli, és a gonosz becsvágyó Mike Tévé! 🤔😎 Mindegyik gyerek a mai fogyasztói társadalom iskolapéldája! Ki mit gondol? Te szereted a filmet? Mi a véleményed Willy Wonkáról?🤗 Tehetséges a pasas! 🍫🙏 Én csokiból az étcsokit szeretem, és csak ritkán fogyasztom, nagyon finom és egészséges kis mértékben az étcsoki! 🍫 Minden válasz érdekel! 35/N

ma 18:41
 1/2 Janaqks ***** válasza:
Nekem a tejcsoki a kedvenc szereplőm😅
ma 19:05
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Willy Wonka, imádom azt a finom őrületet, ami árad belőle. Johnny Depp nagyon jól hozta, de Gene Wilder egyszerűen tökéletes volt a szerepre.
ma 19:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!