Hogy kerül az Arthur király-A kard legendája című filmben a középkori Angliába ennyi ázsiai meg afrikai?
Gondolom szerepeltetni kell őket, hogy ne legyenek rasszisták. Melegek, transzneműek és egyebek nincsenek benne? Mert azoknak is lenni kell.
Nekem semmi bajom a kisebbséggel de... Xd
Most gondolj már bele. A feketéknek pl nincs sajat történelmük mert a fehérek úgy döntöttek hogy elviszik őket raboszolgának amerikába. Hogy tudnának történelmi filmet csinálni róluk? Mindig csak rabszolgát kéne játszaniuk mert úgy volt régen? Szerintem ez rohadt gáz. Én örülök hogy benne vannak mert valószínűleg voltak régen is mindenféle emberek a történelemben attól függetlenül hogy "mindent csak fehérek csináltak". Beethovenre is mondják hogy fekete volt meg valamelyik királynőre is aki most pont a bridgertonban fekete színésznő játszott. Volt egy magyar katona is aki fekete volt de ugye ezekről mi nem tudunk pontosan semmit, mert ugye holokauszt is volt meg ilyenek. Az volt a "normális" hogy csak fehérek legyenek
„A feketéknek pl nincs sajat történelmük mert a fehérek úgy döntöttek hogy elviszik őket raboszolgának amerikába.”
Legalább egyszer nézz már szét a témában...
9#
Ez polkorrektség néven eladott agymosó propaganda, és nálad már szépen célt is ért.
Neked kár bármit is magyarázni erről, mert te már forrongsz a gyűlölettől.
A te fejedben már csak ennyi van: "rasszista!!! homofób!!! náci!!!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!