Mit gondoltok Rey-ről a Star Warsból? Külsőleg és belsőleg is jellemezzeték mind 3 részből. Majd én is leírom a véleményem, ha érkeznek a válaszok. 😃
Csupán összehasonlítottam Rey-t Padméval, hogy legyen egy mérce, amihez mérni tudjam Rey-t, mert nekem Padmé amúgy az álomnőm.
De te erre írtad, hogyha Padmé élne, akkor legalább 100 éves lenne, ami nem értem, hogy jött ide.
#22 mivel teljesen más korban éltek, más neveltetésben részesültek, értelmetlen őket összehasonlítani.
Hát így.
Úgy értem az összehasonlítást, hogy Padmé külseje nekem jobban bejön, mint Rey-é. Nem a hátterét vagy a korszakát kell elemezni, az is fontos, de akkor ennyi erővel a mellméretüktől kezdve a magasságukig mindent összehasonlíthatnánk (jó, ezek mondjuk nem olyan fontos pontok, de nem tudtam jobb példát.).
De inkább ne erről az értelmetlenségről beszéljünk, hanem Rey-t jellemezd! Leírzad már kommentbe, és szavazásba a véleményed?
Én bírom Reyt. Azt elismerem, hogy túlságosan, már-már irreálisan erősre és mindentudóra alkották meg őt, de ha ettől eltekintek, nekem kívül-belül nagyon szimpatikus.
El tudnám őt képzelni a barátnőmnek, mind magát Reyt mint karaktert, mind Daisy Ridleyt.
A külseje szerintem majdnem hibátlan, 9/10, nagyon szexi összességében, gyönyörű arca van, jó alakja (engem nem zavar hogy "lapos", amúgy se szeretem a guminőket), és elég erős kisugárzása. Szívesen lefeküdnék vele. Az eredeti hangja az ami kissé fura, túlságosan orrhangja van.
Belsőleg szerintem átlagosan pozitív személyiség, többségében jó tulajdonságokkal, ami esetleg negatív benne az a forrófejűsége.
De összességében kedvelem.
A Star Warsból nekem Qi'ra és az animációs Ahsoka Tano a TCW utolsó évadából akik még nála is jobban bejönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!