Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok Rey-ről a Star...

Mit gondoltok Rey-ről a Star Warsból? Külsőleg és belsőleg is jellemezzeték mind 3 részből. Majd én is leírom a véleményem, ha érkeznek a válaszok. 😃

Figyelt kérdés

2021. jún. 6. 16:34
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Igen, bocs Padmé belülről os szebb szerintem.
2021. jún. 10. 07:13
 12/25 anonim ***** válasza:
Nőként írom, szép. A karaktere engem nagyon megfogott. Azok a részek a kedvenceim amikbe 0 szerepel. Tehát nekem O a kedvencem.
2021. jún. 11. 07:43
 13/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kérlek a szavazásban is jelöljetek meg valamit! 😃
2021. jún. 11. 08:57
 14/25 anonim ***** válasza:

#11 Padmé még a békeidőben született és nőtt fel, mondjuk az 1 vh előtt (klónhaborúk), Leia Európában a náci megszállás alatt (birodalom) míg Rey a hidegháború alatt (első rend). Teljesen más generáció a kettő, ezért is értelmetlen szerintem az összehasonlítás belsőleg.

Egyébként arról is lehetne vitatkozni hogy valójában elkészült-e az utolsó trilógia. Szerintem csak 2 részt forgattak le belőle, meg egy tech demót. :)

2021. jún. 11. 11:24
 15/25 anonim ***** válasza:
Szerintem meg 3 trilógia van: eredeti, folytatás és remake trilógia.
2021. jún. 11. 13:35
 16/25 A kérdező kommentje:

14es

Belső jellemzés alatt nem azt értem, hogy melyik korban élt, hanem, hogy milyen tulajdonságai vannak.

2021. jún. 11. 14:23
 17/25 anonim ***** válasza:
#16 ja, és a kor, a történelmi környezet nem befolyásolja a lelki/szellemi fejlődést ugyebár.
2021. jún. 11. 16:59
 18/25 A kérdező kommentje:
De, befolyásolná, de akkor ennyi erővel összehasonlíthatnánk azt is, mi lenne ha Rey nem a Jakkun élt volna, hanem a Coruscanton, vagy a Földön. De semmi értelme, ahogy a korszakhasonlítgatásnak sincs.
2021. jún. 11. 17:02
 19/25 anonim ***** válasza:

18# annak pedig még több értelme lenne.

Egyébként te pontosan mit is tudsz Padméról? Én annyit, hogy szereti a homokot. Vagy pont nem. Rég láttam a második részt. Ja, és szerelmes volt Anakinba.

2021. jún. 11. 17:26
 20/25 A kérdező kommentje:

Padmé Naboo királynője volt, majd szenátorként képviseltette hazáját Jar Jarral együtt. Miután megismerte a Tatuinon Anakint a rabszolgatartás ellen küzdött a Peremvidéken. Voltak hasonmásai, akit őt helyettesítették a nehéz helyzetekben, pl. Sabé, Corbé. Megérezte Anakinban a különlegességet, ezért belé is szeretett, de ezen csak javított, mikor az önfejű, de érzelmes és bátor padawan kíséretét kapta meg a Jedi Rendtől. Volt egy szerelme Anakin előtt, azt hiszem Clovisról beszél a 2.részben, de lehet másról. Van egy lánytestvére, a szüleit is láthatjuk kitörölt jelenetben.

De ami a vitánk elején volt, annak a lényege, hogy én Padmét választanám, ha valakit választani lehetne a Star Warsból feleségnek. Nem pont a belső tulajdonságai tetszenek, bár azok is megnyerőek, hanem a külső... Natalie Portmannek csodálatos, sima bőre van, szexi idomai, amit a filmekben Lucas végig kiemelt. Ebbe nem értem, miért kell bele kötni, vagy egy másik témába terelni a beszélgetést, persze lehet csak félreértjük egymást.

2021. jún. 11. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!