Mit gondoltok Rey-ről a Star Warsból? Külsőleg és belsőleg is jellemezzeték mind 3 részből. Majd én is leírom a véleményem, ha érkeznek a válaszok. 😃
#11 Padmé még a békeidőben született és nőtt fel, mondjuk az 1 vh előtt (klónhaborúk), Leia Európában a náci megszállás alatt (birodalom) míg Rey a hidegháború alatt (első rend). Teljesen más generáció a kettő, ezért is értelmetlen szerintem az összehasonlítás belsőleg.
Egyébként arról is lehetne vitatkozni hogy valójában elkészült-e az utolsó trilógia. Szerintem csak 2 részt forgattak le belőle, meg egy tech demót. :)
14es
Belső jellemzés alatt nem azt értem, hogy melyik korban élt, hanem, hogy milyen tulajdonságai vannak.
18# annak pedig még több értelme lenne.
Egyébként te pontosan mit is tudsz Padméról? Én annyit, hogy szereti a homokot. Vagy pont nem. Rég láttam a második részt. Ja, és szerelmes volt Anakinba.
Padmé Naboo királynője volt, majd szenátorként képviseltette hazáját Jar Jarral együtt. Miután megismerte a Tatuinon Anakint a rabszolgatartás ellen küzdött a Peremvidéken. Voltak hasonmásai, akit őt helyettesítették a nehéz helyzetekben, pl. Sabé, Corbé. Megérezte Anakinban a különlegességet, ezért belé is szeretett, de ezen csak javított, mikor az önfejű, de érzelmes és bátor padawan kíséretét kapta meg a Jedi Rendtől. Volt egy szerelme Anakin előtt, azt hiszem Clovisról beszél a 2.részben, de lehet másról. Van egy lánytestvére, a szüleit is láthatjuk kitörölt jelenetben.
De ami a vitánk elején volt, annak a lényege, hogy én Padmét választanám, ha valakit választani lehetne a Star Warsból feleségnek. Nem pont a belső tulajdonságai tetszenek, bár azok is megnyerőek, hanem a külső... Natalie Portmannek csodálatos, sima bőre van, szexi idomai, amit a filmekben Lucas végig kiemelt. Ebbe nem értem, miért kell bele kötni, vagy egy másik témába terelni a beszélgetést, persze lehet csak félreértjük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!