A South Parkban, Family Guyban mi ez a sokszor burkolt de sokszor nyílt "Kanada parodizálása" meg a franciákon való poénkodás? Van ennek valami amerikai (pop?kulturális vonatkozása? Mert más sorozatokban is láttam ilyesmit.
Utálják őket.
Volt erre poén kihegyezve az Így jártam anyátokkal sorozatban is.
Meg a Pajzs a Résen című vígjátékban is. :)
Viúúú viúúúúú
Istenem, sorozatokról van szó. A south park egyik készítője zsidó származású, és rendszeresek a sokszor valóban szélsőséges "poénkodások" a témával. De itt Kanada volt a kérdésem.
És te, a drága hármasoddal együtt ekmehettek a búsba. Egy totál fiktív sorizatokról tetem fel kérdést. Ráadásul a South Park kapcsán én is tiktakozhatnék pl, de nem, mert utána néztem az epizód hátteréről, és pusztán paródiát készítettek egy amúgy súlyos diszkriminációról egy amcsi suliban.
Csak a ti félétek nem tudják ekválasztani a valóságtól a fikciót. Meg egy kérdésem végett te már ismersz, meg bunkó, tanulatlan paraszt vasgyok.
Hát szerintm meg te ilyen lmbtq+++ ökör vagy, aki rosszul van, hogy nem lehet Márkból Mari vagy fordítva. Az ilyenek csesszék meg.
Meg van egy mondás, hogy aki a viccet nem érti, milyen hülye.
De sirjatok a south parkon vagy a family guyon késsel a sarokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!