Írnátok nekem epizodikus sorozatokat?
Figyelt kérdés
Olyan sorozatokat keresek, ahol az egyes részeket kb. semmi nem köti össze, mint pl. az X-akták vagy az Esküdt ellenségek. Krimi sorozatok előnyben, a lényeg, hogy egyáltalán ne legyen benne fő szál.2021. jún. 2. 14:46
3/14 A kérdező kommentje:
Pontosítom a kérdést, nem antológia sorozatokat keresek, nem muszáj minden rész másról szóljon. Csak azért mondom, mert a Black Mirror-t és a Love, Death & Robots-t is láttam már.
2021. jún. 2. 16:08
4/14 anonim válasza:
Nem annyira szeretem az epizódikus felépítésű sorozatokat, de azért megpróbálok párat ajánlani. :D
- Family Guy
- Rick és Morty (ez mondjuk minimálisan összefügg, szóval ezt inkább törlöm)
- Jóbarátok
Bocsi, ennyit tudtam csak segíteni. :D
5/14 A kérdező kommentje:
A Family Guy-t már abbahagytam a 16. évad környékén, a Rick és Morty-t most nézem, a sitcomokat pedig nem szeretem, így a Jóbarátokat egyelőre nem tervezem elkezdeni. Ettől függetlenül, köszönöm az ajánlást!
2021. jún. 2. 16:39
6/14 anonim válasza:
Az eredeti Magnum (Tom Selleckkel) ma is nagyon szórakoztató.
7/14 anonim válasza:
Baywatch nights
Ez annyira epizodikus, hogy konkrétan két évad között még műfajt is vált és krimiből átmegy fantasy/horrorba.
xD
8/14 anonim válasza:
104-es szoba
Alkonyzóna
Végtelen határok
Columbo
9/14 anonim válasza:
Xena
Herkules
Hegylakó
Columbo
Végtelen határok
Alkonyzóna
Baywatch
Magnum
McGyver
Knight Rider
10/14 anonim válasza:
Szupercsapat ,Ncis, CsI,Simpson csalad,Elveszett ereklyek fosztogatoi,Elveszett vilag, talan az Odaat,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!