Mennyire durva a Paranormal Activity cimű horror film?
Szia! megnéztem éshát szerintem nem olyan ijesztő :d
Monnyuk ezt mindenki máshogy látja :D
Vannak benne furcsa részek de én nem nagyon ijedtem meg rajta :D
14/F
Ez nem az a kaszbolós-vérengzős-feltrancsírozós horror, inkánn pszichésen lehet megterhelő, de szerintem ez egyénfüggő is, hogy mennyire tudod beleélni magad...Attól lesz olyan valóságos, hogy egy kamerafelvételt látsz...
Itt olvasgathatsz kommenteket még:
Az első 45 percben semmi nem történik csak ajtó csapkodás.
És a legizgibb az utolsó 2 perc.
Szerintem béna, de a barátnőm teljesen kikészült tőle :)
Amúgy egy párról szól, akik kapcsolatba akarnak kerülni egy szellemmel, pontosabban fel akarják venni kamerával a megmagyarázhatatlan jelenségeket. Állítólag igaz történet, mint az összes többi is... :D
Az utolsó két percben éjszaka van, simán alszanak, aztán a nő a pasi felé áll és ott áll mozdulatlanul nem tudom hány órán keresztül(gondolom beleszáll a démon) aztán lemegy a lépcsőn a földszintre, és onnan kiabál, hogy Micah!!!Micah!!! aztán a pasi leszalad és üvöltözik aztán egyszercsak csend.
Majd lassú léptek felfelé, majd a pasi holtan berepül a kamera elé.A csaj odamegy totál véres(simán megölte a hapsit) aztán belemosolyog a kamerába és kijön belőle az az izé.Király!Az uccsó két perc.
én pl. 1 Barátommal néztem meg. Éjfélkor kezdtük nézni o.O idegileg készít ki 1 picit. legalábbis engem. ha szereted ezeket a paranormal filmeket, akkor tudom ajánlani :) csak ne este sötétbe nézd.. :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!