Mi a véleményed a Szárnyas fejvadász 2049 című filmről?
Tetszettek, eredeti jobban tetszett
de hat minden mas "regi" film is jobban tetszik nekem
erdekesnek tartom hogy milyen muveszi melyseges (beleelest kenyszeruto, valosagosnak hato stb.) filmeket csinaltak
Mai korok csucstechnikajahoz kepest akkoriban semmi se volt pedig csak egy ocska kamera ami megis 100 szor szebb tueles kepet csinalt
mint valami tortenelmi dokumentum filmek lettek volna, pedig sci-fi, fantasy krol van szo...
Speciel pont a kivitelezése miatt nem lehet tucatfilmnek nevezni. Milyen másik hollywoodi film készült az elmúlt évtizedben, ami mert szakítani a hagyományos történetközpontú felfogással, hogy helyette az atmoszférára helyezze a hangsúlyt? A 2049 összehasonlítva korunk hollywoodi filmes trendjeivel szinte Tarkovszkij-filmnek tűnik.
Én nem emlékszem hogy a második felében túl sok akció lett volna a las vegasi jelenetet és a végét leszámítva. Abban mondjuk egyetértek hogy nem feltétlenül olyan elgondolkodtató mint az első rész, bár a legtöbb helyen az eredetire is mint style-over-substance filmre szokás emlékezni.
A mai filmes részhez kapcsolódva: szerintem nem kéne ilyen megállapításokat tenni, hogy "a mai filmekhez viszonyítva jó", mert azért a filmvilág jóval színesebb még ma is az egyszerű hollywoodi blockbustereknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!