3/11 anonim válasza:
Edward
Bár azért Jacob se rossz🥵
4/11 D-Mano válasza:
Jacob jobbat érdemel Bellánál. Edward és Bella meg a maguk elcs. szettségével olyan, mint zsák meg a foltja.
/Egyik kedvenc könyvem az Alkonyat, na dehát ez akkor is így van szerintem. 😅😃
5/11 anonim válasza:
Nem olvastam a könyveket de a filmben egyértelmű volt hogy bella edwardot fogja választani. Jacob mindig csak egy pótkerék volt mellette. Lehet a könyvben jobban ki volt dolgozva ezért volt team jacob is. De a filmek miatt én mindig is team edward voltam
8/11 SzjgFanCortez válasza:
Hehehe... én egy harmadik opciót is bedobok. Rajtam kívül van-e még más úgy, hogy team Jasper?
9/11 anonim válasza:
A team Jasper már nem menő, mert konföderációs katona volt. Ma már túl érzékenyek az emberek ehhez.
Gondolom a remakeban ezt tutira meg fogják változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!