Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak én élnék az Alkonyat...

Csak én élnék az Alkonyat világában? XD

Figyelt kérdés
Mármint nem is az... Hanem mit nem adnék hogy találjak egy olyan rendes és jóképű férfit mint Edward Cullen vagy Jacob:/ sajnos manapság CSAK tömeg pasikat látok akik azzal menoznek össze vissza hogy csesztetik egymást vagy akarkit. Gyerekesek. Azt hiszik hogy a nőknek a rossz palik jönnek be.. De elmodnom hogy a ribiknek jönnek be a rossz palik nem a nőknek szóval erről ennyit. Gondolkoztam hogy elkoltozok majd később mert nincs kedvem ehhez az országhoz. Esküszöm kilepek az utcára és csak ilyen szar emberek vannak itt. Nézem az alkonyatot(mert imádom) és úristen ha nekem lenne ilyen barátom... :/

2020. júl. 14. 11:00
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Hát én meg pont fordítva vagyok, én külföldön élek, és pont azon gondolkoztam hogy haza kellene költözni lassan mert itt nincs egy normális pasi :D
2020. júl. 14. 15:14
 2/5 anonim ***** válasza:
72%
En annak idejen nagyon oda voltam Edwardert. Imadtam a konyveket. Egy parszor foldhoz is vagtam olvasas kozben, mert teljesen kiakadtam Bellara. Arrol almodoztam, hogy milyen jo lenne egy ilyen pasit talalni, aki ennyire tokeletes. Aztan kikoltoztem kulfoldre, es itt se talaltam olyat a mai napig. Mert szerintem minden jo pasi ribi baratnot valaszt.
2020. júl. 15. 02:05
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
Lehet, Nektek úgy tűnik, h nincs 1 normális pasi sem - nekem + úgy, h nincs 1 normális nő sem! :-(
2020. júl. 15. 15:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Én nekem mindig is a különc pasik jöttek be... Nem jönnek be a mai kopkodos menozos gyerekek... Mert azok nem férfiak. Nőkben azért nagyon sok ilyen kuloncebb és normális van.. Palik között egyszerűen nem talál az ember.. Ami szomorú
2020. júl. 17. 17:52
 5/5 anonim válasza:
63%
Én is így vagyok vele xD
2020. júl. 26. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!