Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek az Invincibl...

Mi a véleményetek az Invincible sorozatról?

Figyelt kérdés

Megdöbbenve vettem észre, hogy még senki nem tett fel a sorozattal kapcsolatban egy kérdést sem, ezért most megragadom az alkalmat és felteszem én az első kérdést erről a kis remekműről. ^^

Engem nagyon sikerült megfognia, nem gondoltam volna, hogy képes lesz rá. Érdekelne, hogy titeket mennyire fogott meg? Mi tetszett, mi nem tetszett nektek? Mindenféle bővebb véleményre kíváncsi vagyok, ha jönnek kommentek én is leírom bővebben róla az én véleményemet. A válaszokat előre is köszönöm! :)

2021. máj. 24. 23:26
 1/7 anonim ***** válasza:
83%

Dehogy nem tett fel, csak törölték. :D

Az volt, hogy a képregényben hol ér véget az első évad, és hol lehetne olvasni...

Amúgy az óta megnézendős nálam, mióta megválaszoltam azt a kérdést.

2021. máj. 25. 08:24
 2/7 A kérdező kommentje:

Miért törölnek ilyen kérdést? :D

De akkor is fura, hogy egy ilyen jó kis sorozatról nincsenek kérdések, oké, hogy friss, de azért elég nagy hullámot meglovagolt.

2021. máj. 25. 21:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert "letöltős" volt. Szóval pontosabban inkább online olvasós.
2021. máj. 26. 16:42
 4/7 A kérdező kommentje:

Pedig ilyenre az a legjobb válasz, hogy vedd meg!

De ahhoz már senkinek nem fűlik a foga manapság. :D

De amúgy azt is úgy bírom, hogy bármit meg lehet találni neten fél perc alatt, de napi 1000 ilyen kérdés van mindenféle platformon.

2021. máj. 26. 18:25
 5/7 Gyulai Dávid Dániel ***** válasza:
Én a képregényt nem ismerem, csak az animációs sorozatot, de nekem nagyon tetszik. Egyedül csak azt sajnálom, hogy még nincs folytatás és magyar szinkron. Nekem külön az is tetszik, hogy majdnem egy órásak a részek. Kicsit lehetne részletesebb még az animáció, de az eddigi legjobb animációs, szuperhősös sorozat szerintem. Reálisnak néznek ki a karakterek, a mozgás, a világ, minden. Példát vehetne a DC és a Marvel is. Én mindig is DC párti voltam, az is maradok, de valahogy ott hiányolok valamit, ami ebben benne van. Természetesen én már elképzeltem mindkét stúdiónál a saját animációs sorozatomat, ami soha nem valósul meg, úgyhogy azzal kell beérnem ami van.
2022. nov. 6. 05:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Most fejeztem be a sorit.

Hát? Az utolsó résznél kinyilít a szám a megdöbbenéstől.

Hiánypótló sori volt hogy mi van ha egy félisten nem jóindulatú.

Valamint annak a reailisztikus bemutatása hogy mi történik a lakossággal mikor istenek csapnak össze 1 nagyvárosban.

De a cyberpunk edgerunners animével ugyanez a szitu mint amit kerdezel.

Akkorát ütött 2x is hogy berobbantotta a világot.

1.x mikor mo n kívül vegignezte a fél világ és azonnal rajongó lett.

2. X mikor a keszítők közölték, hogy vágják hogy vilagsiker meg vagják hogy a netflix legjobban nezett sorija lett,,,de ők ezt lesza rják mert ez a sori csak promó volt a videójátékhoz ezert kasza.

Szóval arról sincsenek kerdesek.

2023. jan. 7. 23:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Jah igen előző vok

Ami nem tetszett benne az a szerelmi szál.

Egesz vagányan indult és egy idegesítő felesleges semmi lett. Nem tudtak vele semmit se kezdeni a készítők.

A cyberpunkban viszont nagyon vagányan megoldották.

2023. jan. 7. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!