Hogy tetszett a Holtak Hadserege?
Szerintem egy jó kis akciófilm volt. Egyedi karaktereket sikerült felvonultatniuk, vicces volt amikor kellett, izgalmas amikor az kellett. A főgonosz egy kicsit gyenge volt, és emiatt a végső "leszámolást" gyengébbnek éreztem. Egyszer jó élmény volt, többször nem valószínű hogy megnézem, illetve nem fogok éjszakákon át ezen a filmen agyalni.
Hollywoodnak meg annyit kéne a Netflixtől tanulnia, hogy nem kell millió dollárokért a világ legismertebb színészeit belepakolni minden filmbe. Dave Bautistán kívül mindenki teljesen ismeretlen színész volt, és mégis jó film lett belőle.
Ja, meg az egyik szereplőt utólagosan vágták bele a filmbe, egyes jelenetekben digitálisan szerkesztették rá a korábbi színészre. Na ez egy teljesítmény. És a film így is olcsó lett. Nemsoká valaki fog egy filmet csinálni, amiben minden színészt digitálisan szerkesztenek bele, és az meg fogja rengetni a film ipart. Vagy nem, majd meglátjuk. Mindenesetre nagyon érdekes szerintem.
SPOILER!!!!
Ritka szar film. Nem a színészekkel volt a baj, hanem magával rendezéssel. Ha csak a fej kellett a főnöknek akkor mi a francnak hatoltak be a város közepére egészen?, illetve miután a pali megszerezte, miértnem indult egyenesen haza? a francnak ment vissza az épületbe a szuper zombik területére.
Spoiler.
Amúgy a kettes válaszolónak igaza van. Csak a fej kellett neki, bemehettek volna mindössze hárman. A szőke csaj, a faszi embere, meg egy csali ember, hogy megszerezzék a fejet, de talán csali sem kellett volna.
Megvan a fej, hátat fordítanak és kijönnek ahol bementek. Vége. Majd felrobbantják Vegast.
Illetve a lezárás is nagy s**r. A csávót megharapták, de még volt ideje kijönni, elautózni, felszállni a repülőre és csak ott lett rosszul. Miközben mindenkiás kb egyből átváltozott. Meg ráadásul észre sem vette, hogy megharapták?
Amúgy maga a film hangulata, az akciójelenetek, a tigris ahogy leharapja a csávó fejét stb stb az jó volt.
Tetszett az is, hogy másmilyenek voltak a zombik, mint általában szoktak lenni, volt benne újítás, de nagyon túltolta Snyder.
Túl sokat akart és belebukott.
Sokkal jobb lett volna egy egyszerűbb film, ahol tényleg a pénzért mennek és miután kijönnek ahol bementek (nyilván veszteségekkel), felrobbantják és vége. Egyszerűbb, de jobb lett volna. Így nagy kaki.
Előzetes alapján zombis Kelly hősei filmet vártam. A Kelly hősei egy igazi klasszikus, szerethető karakterekkel, a magyar szinkron fénykorából óriási szövegekkel.
Ehelyett valami egészen mást kaptam. Nem mondom, hogy rossz, mert kikapcsolt, szórakoztatott, felröhögtem néha. A helikopterpilóta tetőtéri jelenete, mikor besül a rotor és kérdezik, hogy halad, ott nagyon röhögtem. Látványos is volt, a történet is egész kerek volt, de sok helyen kicsit darabos is. Szóval kicsit azért többet vártam a filmtől.
Tipikus szenny film. Már a legelején csak fogtam a fejem mikor elszabadul az első zombi és a 2 katona elkezd menekülni. Elesik az egyik miközben véletlenül lő párat a fegyverével aztán nevet egy jót? Most láttad ahogy xy felfegyverzett katonát megöl valami kitudja milyen lény ami elszabadult és menekülsz előle aztán véletlen elsütöd a fegyvert amivel nagy eséllyel odacsalod azt a lényt és van idegzeted nevetni? Aztán mikor rád támad még a fegyverre felszerelt lámpát se kapcsolod be, hogy ne csak állj ott és várd, hogy megöljenek? Vagy nem is volt rajta lámpa? Akkor meg igen komolyan vehették a csomag szállítását a felettesek ha még egy darab lámpával se voltak képesek felszerelni a katonákat ÉJSZAKA. Na kb ilyen szintű komolysággal bír az egész film. 15-16 évesen még élveztem volna, aki afölött a kor felett élvezi annak üzenem, hogy: gratulálok, miattad tart ott a szórakoztatóipar ahol.
A színészek nem nyújtottak semmi extrát de bajom sincs velük, a karakterek borzalmasak, az írást és rendezést meg a történetet inkább meg se említem.
Tipikus hülyeség. #1-es kommentelőnek azzal a mondatával, hogy nem kell világhírű színészeket belerakni részben egyetértek. Minek sok pénzt költeni híres színészekre, ha az ilyen film is elég a fogyasztóknak?
#6 te egy nagyon rossz indulatú entitás vagy ez a 15-16 éves koromban élveztem volna duma pedig nagyon lenéző. De fogadjunk hogy ez se a te véleményed ezt is egy kritikustól loptad hmm?
Pont hogy miattad tart ott a szőrakoztató ipar ahol.
De várom azt hogy elkezdj ócsárolni minden féle szép szavakkal de nem fogok foglalkozni vele.
#7 Miért néznék/olvasnék kritikákat egy filmről ami nekem nem tetszett? Szerinted csak egy kritikus képes észrevenni bakikat egy filmben? Csak egy kritikus néz úgy egy filmet, hogy figyeli mik történnek nem pedig csak néz ki a fejéből? Ha valaki véleményre kíváncsi valamiről akkor elmondom az enyémet ŐSZINTÉN, ha valaki megsértődik rajta az nem az én bajom.
Az pedig, hogy ott tart a szórakoztatóipar ahol annak az az oka, hogy az emberek többségének nem kell a minőség mert megelégszenek az átlag alattival is ha az látványos meg van benne pár poén. Szerinted ha az ilyen filmeknek nem lenne nézettsége nem ölnének nagyobb erőbefektetést a story/karakter írásba, rendezésbe? Viszont érdekelne milyen számodra pozitív dolgokat tudnál felhozni a film mellett, mert igazából a filmről nem írtál, csak engem támadtál holott a kérdésben egyértelműen a filmről kértek véleményt.
Azt pedig jól tudom, hogy nem fogsz foglalkozni azzal amit írok. Ez kb olyan, mint mikor egy hívőnek érvelsz arról miért logikátlan az, amiben hisz. Nem érdekli, nem foglalkozik vele, figyelmen kívül hagyja csak hisz benne mert úgy kényelmesebb. Gondolom ugyanezt tetted ennél a filmnél, nem gondolkodtál rajta, nem figyeltél csak nézted. (csak tippelek, mivel véleményt nem írtál) Amivel nincs is gond, csak te leállsz kötekedni mert a szívedre veszel egy VÉLEMÉNYT amikor valaki ír valami negatívat miközben egyetlen egy filmmel kapcsolatos dolgot se írsz csak majmolod amit mondok indoklás nélkül.
Jó akkor írok egy véleményt. (itt halkan megjegyzem amúgy hogy nem a normális kritikusra értem olyanra értem aki szerintem szirmai is lett emlékszem egy vagyis három videójára amiben a star warst kritizálta semmi jót nem mondott róla csak fröcsögte hogy ez szar az szar benne és nyomta a klisés szart)
Szóval kezdjük ott az én álláspontom az hogy a filmben a karakterek egész jól meg lettek írva a igaz nem tökéletesen de azért éreztem hogy nem olyan filmre ültem be amit a drága disney-s Kenedy irányítása alatt készítettek az állfeminista hülyeségével (és nem nem a nők ellen vagyok csak amit ő csinál siralmas). Ott a pilóta csaj a karakterek közül ő a nyugodt aki igaz ért jópár dologhoz de azért azt a helikoptert se úgy indította be hogy hopp már működik is.
A látvány az igen jó a zombiknak van jellegzetességük végre pl ugye amikor mentek át a házon és azok a fajta zombik csak akkor ébredtek fel ha hozzájuk értél ott érezted a feszültséget hogy melyik jóéletű fog rálépni az egyikre.
És igen vannak hibái pl az atombomba
1. Az a széf az nemhiszem hogy kibírta volna a bomba erelyét mivel lehet hogy 1 de akár 20 dinamitnak ellenál de ez egy olyan erős bomba amit még az se bír ki
Valamiért nem volt sugárzás a robbanás után ami elég valószínűtlen főleg hogy csernobilba még mindig van sugárzás és nem egy atombomba robbant hanem "csak" egy reaktor
A bomba hatása szóval nemtudom melyik idiótának volt az az ötlete hogy ledobunk egy nagyvárost teljesen elpusztító bombát ami már jóval erősebb mint az atom kisérletek idején és itt is felmerül a sugárzás problémája a szél rohadt messzire elviszi és ott van közel los angeles 300 kilométer addig hatszor elmegy.
De ezektől eltekintve szerintem egy jó film engem a kritikusok nem érdekelnek csak megnézem mit mond az adott filmről oszt ha nekem is ez volt az álláspontom vagy hasonló akkor mondom hála istennek nem én vagyok csak így vele ha meg nem értek eggyet leszarom. Ennyi
Amúgy láttad, hogy milyen értékelése van imdb-n?
Szidhatod az embereket, hogy nem kell nekik a minőség, de ez pusztán általánosítás, ráadásul egy olyan filmről, amit lehúztak a NÉZŐK (!!!)
Tehát nem állja meg a helyét a véleményed és igaza van az előttem szólónak, rosszindulatú vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!