Ha Thanosnál nincsenek ott a Végtelen kövek, akkor a teljes hadseregének elpusztításához elég lett volna Vasember, Marvel kapitány, Thor és Doctor Strange?
Marvel Kapitány, Thor és Doctor Strange egyedül is le tudta volna szedni őket (mármint külön-külön). Ja meg persze Wong is. Mirror dimension. And gone. :D
Meg Wanda is.
A többiek ha összefogtak volna, akkor legyőzték volna őket, de azért nem egyszerűen. (Rhodey az IW-ben simán elpazarolta a lövedékeit/bombáit a csata elején. Noob)
Én inkább azt a kérdést tenném fel, hogy Thanos (kesztyű nélkül és ?kardja? nélkül) és Vasember (mondjuk Veronicával +upgrade) küzdelemben ki győzne? Hulk kikapott Thanostól a kesztyű használata nélkül, mivel Hulk "buta", és "csak" zúzni tud, nincs harci kiképzése. Veronica legyőzte Hulkot. Viszont ami lényeges, az az, hogy Vasember tudja analizálni ellenfele harci modorját és így szerintem le tudná győzni Thanost. Mit gondoltok?
Hulk nem opció (nincs benne a listában)
Amúgy marvel kapitány egyedül lenyomata volna a többiek meg lezuzzák a sereget apránként
Dr strange csinál egy burát azon belül meg thor illetve Tony lenyomják őket és így haladnak sorban
Szerintem
6 os jóhogy nincs még meg is kötözve thanos 🙂
Ami az analizálást illeti ok csak ahhoz kell valamennyi idő
A végjátekban meg amikor neki megy Thanosnak csak azért nem tépi szó szerint ketté mert ott van Thor meg Rogers
Úgyhogy Stark magában kevés lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!