Írnátok olyan filmeket ami hasonló mit a Hívás,Kidnap,Elrabolva? Illetve olyan filmeket amik nagyon mélyen belehatolnak az ember lelkébe? Lehet ez megható,horror,szerelmes filmek.
hát ilyen lélekgyilkos filmeket én ismerek nem egyet, bár nem tudom, hogy ezekre van-e igényed :D nagyjából ajánlási sorrendben írom őket, az elsőt mindenképp ajánlom, ha szereted a nyomasztó, húsbavágó, de ugyanakkor okos, ötletes filmeket.
1. A platform
2. anyám
3. Isten haragja
4. Mobil (ez hasonlít leginkább az elrabolvára, én szerettem, szerintem jason stathem legjobb filmje)
Fülke. Kicsit régebbi pszichothriller amely egy nyilvános telefonfülkében és akörül játszódik. A főszereplő lelkébe is belehatol az ismeretlen telefonáló. A maga nemében elgondolkodtató film.
Amiken napokig gondolkozni lehet:
Parazita, Fekete hattyú, A remény rabjai, Csillagok között, Holt költők társasága, Only lovers left alive (lehet nincs is magyar címe, nem tudom), 500 days of summer, Requiem egy álomért, A kísérlet( a 2010es film), A kocka, Egy gyilkos agya...
Most ezek jutottak hirtelen eszembe.
Fogságban
Wild river
Alone 2020
Nem vénnek való vidék
Téboly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!