Szoktatok csak azért nézni egy sorozatot, mert van benne egy, vagy több jó csaj/pasi?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor melyik sorozat volt, és ki miatt nézzétek?2021. máj. 19. 14:37
2/7 anonim válasza:
Sorozatot akkor nézek, ha érdekel a "történet" 🤷♂️
3/7 anonim válasza:
Ezért nem nézek sorozatot, erre a célra vannak más platformok is😉
4/7 anonim válasza:
Van olyan, hogy ezért kezdem el, de ha a történet nem köt le, akkor nem folytatom csak azért, mert jó pasi van benne.
5/7 anonim válasza:
Vámpírnaplókat csak azért néztem régebb. Mindegyik pasi bejött. Aztán persze abba is hagytam, mert amúgy eléggé unalmas nekem a sorozat.
6/7 anonim válasza:
Onur tuna miatt képes vagyok török sorozatokat nézni 😏
7/7 anonim válasza:
Filmeket szoktam úgy nézni, hogy abszolút nem figyelek a sztorira, csak a szép nőket nézem. Anna Kendrick pl olyan cuki, hogy ha 90 percig csak egy kávét iszogatna, akkor is végignézném a filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!