Az alábbi filmekben vagy sorozatokban szereplő csajok közül melyikkel járnátok legszívesebben?
Ha nem baj nem csak szavaznék.
Daeneryst inkább mellőzném, a sárkányok menők, szép is, de kb örök rettegés lenne mellette az élet (még Drogo sem kerekedett volna felül rajta szerintem, miután már nagyok voltak a sárkányok)
Harley Quinn szerintem első nap kinyírna, hacsak nem előzöm be. :D
A macskanő végülis jó arc lett a film végére, de számomra túlságosan kiszámíthatatlan, de az előző kettőnél még mindig jobb választás.
A következő három nálam nagyjából ugyanaz, igazából mindegyikkel belemennék, mert egyik sem pszichopata. Marvel Kapitány viszont összevissza menne az Univerzumban, úgyhogy kilőve, a másik kettő közül választanék inkább.
A következő hármasnál maguk a karakterek nem állnak közel hozzám annyira, hogy velük akarjak lenni az előző kettő (Fekete özvegy és Wonded Woman) helyett. Pedig Hermione gyönyörű!
Úgyhogy összegzés: Vagy Fekete özvegy vagy Wonder Woman, legyen utóbbi. De nehéz a döntés. De talán (sőt biztos) kevesebb hibája volt élete során. Csak az igazmondó ostort ne vegye elő soha. 😁
Wonder Woman. A felsoroltak közül számomra ő a legszebb. Amellett a tulajdonságai sem elhanyagolhatóak. El tudod képzelni milyen lehet a szex egy olyan nővel akinek a "hivatalos" neve az hogy Csoda Nő??? :D
Vagy ott van Daenerys, aki hasonlóan gyönyörű. A letérdeléssel sincs gondom, neki bármikor megtenném. Hétvégente kirándulni mennénk, persze sárkányháton, szóval klassz lenne. Harley dilis, Catwoman kleptomán, Marvel kapitány nekem kissé halovány, Hermione elbűvölő, de nem kell a varázslat. Szóval Diana a nyerő
Akinek van nagy teljesítményű *orgazmusa* , az nem tesz fel ilyen kérdést.
Mert szarna arra, hogy ki hogyan vélekedik egy adott hölgyeményről.
Azzal foglalkozni hogy *ő* kit vadászna le, és hogyan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!