Mit gondoltok lesz valaha is olyan Marvel film ami felülmúlja a Végjátékot?
Nem volt annyira nagy szám. Egy korszak lezárása volt, de a Végtelen Háború mérföldekkel jobb volt.
De biztos lesz még Marvel film, amit ekkora hype övez majd.
Szerintem is jobb volt a Végtelen háború, de azért mérföldekkel nem. Legalábbis és minden újranézésnél egyre jobban szeretem a Végjátékot, elsőre nálam sem ütött akkorát, de talán pont a hype miatt meg a sok teória miatt, de amúgy szerintem nagyjából egy szinten van a kettő.
Szerintem amúgy már nem fog erre a szintre felérni a későbbiekben, de gondolom rosszak sem lesznek, csak már ennyi film után nehéz lenne ugyanezt az érzést elérniük.
Talán jóval ritkábban, de azért időről időre kijönnek még olyan blockbusterek amik tényleg közel hibátlanul vannak összerakva.
Én is nagyon bírom a vasembert, de pl. a vasember filmek más főgonosszal (vagy akár főgonosz nélkül is) jobbak lehettek volna. Az első rész vége elég pocsék, a masodikban is inkább azt volt jó nézni ahogy a vasember Tony próbálja magát megmenteni, egyedül a 3. rész volt olyan hogy azt mondom, ez végig nagyon jó, erre puff, nagyon sokan szidták. Ott volt még a Galaxis őrzői, és ugye a végtelen háború.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!