Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lehet, hogy lesz valaha...

Lehet, hogy lesz valaha Knight of the Old Republic film? Vagy csak valami ebből a korszakból?

Figyelt kérdés

Mert engem nagyon érdekelne és biztos megnézném, és még néhány millió ember.

"Remélem" az is expanded universe kategória.

Szerintem akkora bevétel van benne, hogy a Disney hülye lenne nem csinálni filmet vagy sorozatot, játékot se.

2021. ápr. 30. 22:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha akkora bevétel volna akkor már rég film és sorozat is lenne belőle. Kiszámolnak előre mindent, tudják miből mire számíthatnak, az emberek többsége SW-t annyira ismeri amennyire a filmekből emlékszik,í gy azok a biztos fejős tehenek, illetve az azokkal kapcsolatos filmek.
2021. ápr. 30. 22:45
 2/4 anonim ***** válasza:
55%

Ha filmet csinálnak belőle, akkor az már értelemszerűen nem lehet expanded universe.

Amúgy ha úgy ítélték volna hogy akkora bevétel van benne, már jó eséllyel készítettek volna ilyen filmet.

2021. ápr. 30. 22:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Jó, de nem csak a játék rajongóira gondolok, hanem akik a szeretik a Star Warst szerintem azok is megnéznék, persze jól kell megcsinálni:D
2021. ápr. 30. 23:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Próbálkozás volt már rá.
2021. máj. 2. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!