NAGYON SÜRGŐS! Az Állatdokik(angolul The Vet Life) című sorozat ezen epizódjában túlélte ez a Zorro nevű kiskutya a szívműtétet?
Figyelt kérdés
Mert nekem sehol nem engedi sem magyarul sem pedig angolul visszanézni. Aki nem ad sértő választ, szokta nézni a sorozatot és látta az epizódot, annak előre köszönöm a válaszát!
Amúgy május 5-én ment itthon ez az epizód, ezért akkor láttam először és sajnos nem tudtam végignézni. Ezért izgat ennyire, hogy mi volt a vége a kutyus sál kapcsolatban.
2021. máj. 9. 20:57
1/15 A kérdező kommentje:
*a kutyussal kapcsolatban.
2021. máj. 9. 20:58
3/15 A kérdező kommentje:
Itthon, Magyarországon ez az epizód a 2. évadból a 14.-edik.
2021. máj. 13. 10:22
5/15 A kérdező kommentje:
Itt meg nem indul el, hanem nyílik egy új lap és azon meg mindenféle oldal bejön.
2021. máj. 13. 10:56
6/15 A kérdező kommentje:
Tényleg túlélte ez a Zorro nevű kiskutya a műtétet? Meggyógyult?
2021. máj. 13. 11:00
7/15 anonim válasza:
Nem tudom nem nézem, de a linket amit küldtem gépen/laptopon úgy tudod meg nézni ha a bővítményekhöz hozzá adod az Ublock origint, és a poper blockert.
Telefon próbálkozhatsz a brave böngészővel.
8/15 anonim válasza:
Most néztem telon brave-el és bedob egy oldalt de csak 1 vissza klik és már indul is. :) de én ebben a részben nem láttam csivavát
9/15 A kérdező kommentje:
7, Hogy kell azt csinálni?
2021. máj. 13. 13:32
10/15 A kérdező kommentje:
8, Fehér alapon világossárgás barna, álló fülei voltak.
2021. máj. 13. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!