Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért olyan jó mindenki...

Miért olyan jó mindenki szerint a Leon a profi c. film?

Figyelt kérdés
Mert sztem túl van értékelve, nehogy már egy szinten legyen a Star Wars IV-V részekkel, a Vissza a jövőbe 1 vagy Terminátor 2 című remekművekkel. (IMDb pontok). Csak a hangulat és a színészek miatt még nem lesz tökéletes egy film. Mondom ezt úgy hogy amúgy Natalie Portman a kedvencem. De vicc ez a film hogy a kislány egy sniperrel célozgat, ő is kicsit pszichopata szegény... Elég nyomasztó is, lehet az a gond hogy csak 16 vagyok és mélyebben nem értem meg? Amúgy 8 pontot adtam rá 10-ből, ami alapból nem számít rossznak de többet vártam tőle ha már IMDb-n 8.5 pontos átlaga van. Ne jöjjön senki azzal a dumával hogy “90-es évek feelingje van benne” mivel 2005-ben születtem.

2021. máj. 8. 01:12
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
89%
Pár év múlva nézd meg újra a filmet és majd rájössz, hogy nem lehet egy lapon említeni az imént felsorolt “remekművekkel”.Vannak filmek amikhez meg kell érni.
2021. máj. 8. 01:15
 2/26 anonim ***** válasza:
86%
Pedig szerintem is remekmű és mélyen megérinti az emberi lelket, de ezt elmagyarázni nem szeretném, ha magadtől nem látod, felesleges magyaráznom.
2021. máj. 8. 01:20
 3/26 anonim ***** válasza:
82%

Várjunk csak, azért mert te 2005-ben születtél, már nem lehet az egy pozitívum, hogyha egy filmnek nagyon jó a hangulata (esetleg, ami a 90-es évekre hajaz)?

Amúgy szerintem is zseniális film! Beszippant a HANGULATA és az a kapocs, ami a két főszereplő között van, a korkülönbség ellenére az fantasztikus. Egyáltalán nem túlértékelt. Sokszor egy film egyszerűségében kell keresni a zsenialitását. Sok filmkészítő beleesik abba a hibába, hogy túl sokat akar és kalap kaki lesz az egész. Itt pedig pont az egyszerűsége olyan jó. Nem azt mondom, hogy nincs mondanivalója, hanem hogy maga a sztorit le lehet írni kb 2 mondatban. Az pedig, hogy nyomasztó az miért negatívum egy olyan filmnél, amiben bűnözők és félresiklott életek vannak? Ez olyan, mintha azt mondanám egy horrorra, hogy ez nem tetszett, ijesztő volt.

2021. máj. 8. 07:26
 4/26 A kérdező kommentje:
De a Keresztapa is “nyomasztó”, mégis nagyon bejött, jogosan mondják minden idők egyik legjobb filmjének. Vagy a Bárányok hallgatnak is jobb, pedig az szintén nyomasztó. Amúgy a Marvel filmek nem a kedvenceim, de a Vasember 1-et pl jobbnak tartom mint a Leont.
2021. máj. 8. 09:17
 5/26 A kérdező kommentje:
Vagy a remény rabjai, az is egy kemény dráma mégis 10/10 nekem.
2021. máj. 8. 09:21
 6/26 anonim ***** válasza:
79%

Jól van, neked azok tetszenek.

Mindenkinek más, de ettől még nem túlértékelt.

2021. máj. 8. 09:36
 7/26 A kérdező kommentje:
Én csak érveket kértem hogy miért lenne ennyire jó ez a film.
2021. máj. 8. 09:42
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Vannak érvek a válaszok közt.
2021. máj. 8. 10:44
 9/26 A kérdező kommentje:
Igen, de nem tudom te írtad-e azokat, ha igen akkor nincs baj.
2021. máj. 8. 11:03
 10/26 A kérdező kommentje:
Amúgy előre tudtam hogy jön olyan válasz hogy “a Terminátor, a Vissza a jövőbe vagy a Star Wars nem is mestermű”. A maguk műfajában nagyon is azok.
2021. máj. 8. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!